Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
mozno ti nejake zavazie odpadlo
my des maly vylet do Senice a castou naspat sme sa zastavili na biofarme pri Stupave a tam sme sa najedli. Mnam
my des maly vylet do Senice a castou naspat sme sa zastavili na biofarme pri Stupave a tam sme sa najedli. Mnam
- Reklama
tak dnes přezuto na zimní pneu + mytí sundaných alu disků
odpoledne výlet do lesa s Nissan Terano II s kamarádem
odpoledne výlet do lesa s Nissan Terano II s kamarádem
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Dneska sem cestou na vyzkouseni singltreku v Novem meste pod Smrkem zastavil u Vojty a koupil od nej origos polepy B sloupku. Tak na jare pujdou tam kam patri Jinak cestou pres Chrastavu, Novou Ves, Raspenavu apod. je vsude okolo videt zkaza, jakou tam nadelala nedavna povoden. Fakt otresny Chudaci lidi
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Midzi, "zradelko" na biofarme pri Stupane je naozaj skoro TOPMidzi píše:mozno ti nejake zavazie odpadlo
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Dnes vylet do servisu Opel - bohuzel meli plno. Kdyz jsem uz byl "na ceste", tak jsem zajel aspon prevazit kola do jinyho servisu a kupovidu se jim to na 3.pokus povedlo (pokazde v jinem servisu).
Nechapu jak muzou "dobre" vyvazeny kola na vyvazovacce ukazovat 0 (= v poradku) a pritom v rychlosti 120km/h vibrovat do volantu. Pri tom druhym vyvazovani jsem byl pritomen a urcite to neodbyli - kazdy kolo prevazovali 2x.
2Hombre_71: stejny problem co popisuju vyse, u me pomohlo sloupani komplet vsech zavazicek (cca 4-5/kolo) a nalepeni novych (nektere do stejnych mist)
Nechapu jak muzou "dobre" vyvazeny kola na vyvazovacce ukazovat 0 (= v poradku) a pritom v rychlosti 120km/h vibrovat do volantu. Pri tom druhym vyvazovani jsem byl pritomen a urcite to neodbyli - kazdy kolo prevazovali 2x.
2Hombre_71: stejny problem co popisuju vyse, u me pomohlo sloupani komplet vsech zavazicek (cca 4-5/kolo) a nalepeni novych (nektere do stejnych mist)
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
Tak konečně přezuto + aktivováno denní svícení
Astra H caravan 1,7 CDTI,2005, Z17DTH 74kW
OP-Com k dispozici
Astra J 1,6 2011 85kW
OP-Com k dispozici
Astra J 1,6 2011 85kW
Dnes kontrola akumulátoru před zimou. Kontrolní oko krásně zelené, přezto kapacita poloviční. Nabito a promazány kontakty. Zima může dorazit.
přezuto do nových bačkor dunlop 3D a nová bateriečka
EX Opel Astra H caravan
Tak už jsem taky podlehl davovému šílenství a přehodil kola a koberečky na zimu. Takže od příštího týdne bude svítit slunko a aspoň 15 stupňů
Naposledy upravil(a) Solik dne 24 říj 2010, 22:03, celkem upraveno 1 x.
Kiež by si mal pravdu
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan