díky za pomoc ale ta cena je šílená, kurňa v číně to vyrobí max za 2 euraSolik píše: Kód dílu Název dílu Cena bez DPH Cena s DPH
1324033 1-ZNAK 471.00 565.20
Katalogové číslo dílů - napište si o to své :-)
Re: Katologové číslo dílů - napište si o to své :-)
- Reklama
javu mam nechpu to. nej by bylo kdyby mi mohl nekdo pomoci kolik stoji ty listy.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
mne to najlepsie funguje po google chrome, ale ani tam obrazky nejdu. A tiez mam javu
Nevite kolik stoji ty listy?
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
73 36 855 KOLEJNIČKA, VNITŘNÍ PLECH ZA ZADNÍM SLOUPKEM, HORNÍ (VEDENÍ FLEXORGANIZÉRU) - 740.40 KčFila78 píše:Nazdarek. Nevite kolik stoji ta vodici plechova lista v kufru co se na ni dava ta posuvna sitka? Na Combika. Dikec.
73 36 856 KOLEJNIČKA, VNITŘNÍ PLECH ZA ZADNÍM SLOUPKEM, SPDNÍ (VEDENÍ FLEXORGANIZÉRU) - 1 079.40 Kč
Obě kolejnice asi jsou vpravo i vlevo. Takže krát 2
Ahoj, zjistil jsem netěsnost olejovýho filtru a když jsem se ponořil pod auto kvůli výměně zjistil jsem, že vedle snímače je na bloku převodovky oválná díra, viz. foto. V ní byla gumová záslepka, její torzo je na druhý fotce. Je to tak jen kvůli tomu, aby se tam nedržel bordel nebo je to tam nutný? Nemůže to být příčina toho mýho škubání spojky při rozjezdu? Pokud je třeba to tam mít, prosím číslo dílu.
Nebo Vojto, nemáš z GTCéčka?
Děkuju
Nebo Vojto, nemáš z GTCéčka?
Děkuju
Tak zjištěno. Je to prý pouze kontrolní otvor, kudy se kouká na setrvák . Takže objednána krytka za 52Kč u adama.
-
Schanim lapače nečistot na caravan... nikde jsem je nenasel... diky...
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF