Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
já přezuju jedno auto už tento týden, na víkend straší se sněhem a včera nestoupla v lbc teplota přes den přes 5°C, teď je tu 1,5°C
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
U nas teda bylo 10c pres den ale taky prezouvam o vikendu pro jistotu, brzy budeme prezouvat uz v zari je ta zima naka dlouha posledni leta.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dneska ráno mi došla voda v ostřikovačích, tak už jsem nalil zimní a v sobotu přezuju. Jak říká Milosh, pro jistotu. Už není žádný vedro, aby by to žralo zimáky
Kesi a nebude to potom tvrde? Ja sa uz aj 17" bojim co to urobi. Ale urcite pristanu
No ve´d to tie teploty, u nás je cez noc 0 a cez deň 13 v sobotu bolo dokonca 17
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Tak dnes jsem nahodil gumový koberečky a zítra dostane Zafča zimní pneu,raději dřív,než pozdě
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Já přezuju až příští víkend, příští týden kupuju zimáky. U nás je po ránu kolem -3° a přes den zas až k 13-15°... dneska ráno -4 a to už neni dobrý
RE Vojta a Midzi: Tom len skúšal jeden deň jazdiť. Nebolo také hrozné, lebo mneumatiky mali profil 45 (z VeCe). Keby som kupoval 18" tak určite menej lúčové. Keď som ale včera prezul nazad svoje 17" tak to akosi tichšie išlo
Ináč tieto som mal ponúknuté, ale radšej som sa na cenu nepítal
Ináč tieto som mal ponúknuté, ale radšej som sa na cenu nepítal
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Tak jsme se se Zafčou vrátili ze servisu,dostala nový zimní papučky může klidně začít sněžit První dojem,jsou krásně tichý,tak ted už jsem jenom zvědav,jaký budou na sněhu,břečce atd.Zvolil jsem Dunlop Winter Sport 3D.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Kesi tak tyhle kola jsou hoodně good ta cena by mě zajímala