sportovní podvozek u GTC
sportovní podvozek u GTC
chci se jen zeptat jestli všechny GTCčka mají sportovní podvozek či nikoliv páč jsem si do nedávna myslel,že ho nemám dokud jsem si podle VIN nezjistil,že tam je a taky by mě zajímalo okolik je origo sportovní podvozek nižší než obyč,díky za odpovědi
- Reklama
Re: sportovní podvozek u GTC
Ak si dobre pamatam, samotni pedajcovia v tom mali chaos, z cennika to tiez nebolo jasne. Podla mna mali sportovy podvozok iba verzie SPORT. Ostatne iba za priplatok v nejakom doplnkovom baliku. Aj ked je pravda, ze ked moj Enjoy stoji vedla nejakeho 5d, zda sa volnym okom trosku nizsi... Ak teda volne oko dokaze zmerat 15mm
Astra GTC 1,4 16V Enjoy
to jsem si právě myslel,že sport.podvozek má jen GTC s výbavou sport případně za příplatek navíc k výbavě,ale že by si první majitelka mého GTC která byla staršího věku si přliplatila za sport.podvozek? ale stejně by mě zajímalo jak to je takže pokud někdo ví???
Divam sa tu do svojej najsamnajoblubenejsej literatury z r.2008 a sport podvozok je vylucne pri vybave "sport". Ostatne vybavy ho mali za priplatok 8.000,-SK Ked som nad kolesa dal pruziny ktore ho mali znizit o 30mm oproti najstandartnejsej serii, tak predok klesol o nieco viac ako 2cm a zadok zase o nieco menej ako 2cm - tak by som typol ze sport podvozok bude 10mm nizsi ako standart
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
takže si stará paní za sport podvozek připlatila hodná to paní musím někdy zaparkovat vedle Háčka a porovnat to
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
nj tak to neporovnám budu muset zaparkovat vedle GTC bez sport výbavy což bude těžké páč jich tady moc není
Tak prídi ku nám tu ich je asi 6 bez mojej
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
daleko počkám si na srázek nebo pokud mi někdo přesně řekne o kolik je sport podvozek níže než ten standartní
já mámSamothe píše:nj tak to neporovnám budu muset zaparkovat vedle GTC bez sport výbavy což bude těžké páč jich tady moc není
už není