Naprogramovatelné funkce
Re: Naprogramovatelné funkce
Dotaz na odborníky: mám automatické svícení, nevím jakou variantu - prostě nastartuju a světla svítí. Když chci pustit dálkový nebo mlhovky, musím zapnout světla otočným ovladačem. Jde o to, že mám ostřikovače světel a tak pokaždé když chci ostříknout sklo - umyjou se i světla (a celý předek auta ). Nevím jestli je to tak, ale mám za to že ostřikovače světel stříkají jen když světla svítí no a jelikož vlastně svítí pořád tak se pořád i stříká. Není nějaká varianta nastavení že při automatickém zapnutí světel by ostřikovače nestříkaly a fungovaly jen při opravdovém zapnutí, jako dálkovky a mlhovky ? Sakra když to tak po sobě čtu, tak je to jako pohádka na dobrou noc, ale doufám že mi rozumíte
- Reklama
OStriky svetel strikaj jen kdyz to drzis dele, tusim ze 2-3s jinak kdyz strikas v kratkych intervalech tak ne.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
tak to je dobře vědět, aspoň něco
nevim jak jiný verze ale verze 5 stříká až když otočíš knoflíkem nebo čidlo zjistí že je tmahombre_71 píše:Dotaz na odborníky: mám automatické svícení, nevím jakou variantu - prostě nastartuju a světla svítí. Když chci pustit dálkový nebo mlhovky, musím zapnout světla otočným ovladačem. Jde o to, že mám ostřikovače světel a tak pokaždé když chci ostříknout sklo - umyjou se i světla (a celý předek auta ). Nevím jestli je to tak, ale mám za to že ostřikovače světel stříkají jen když světla svítí no a jelikož vlastně svítí pořád tak se pořád i stříká. Není nějaká varianta nastavení že při automatickém zapnutí světel by ostřikovače nestříkaly a fungovaly jen při opravdovém zapnutí, jako dálkovky a mlhovky ? Sakra když to tak po sobě čtu, tak je to jako pohádka na dobrou noc, ale doufám že mi rozumíte
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Mne strieka len za tmy aj to asi tak každé piate ostrieknutie
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Hmm, tak to máš blbý...Kesi píše:Mne strieka len za tmy
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
ja myslim ze to staci treba se vas .... plachej
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
preco? cez den nepotrebujes ostrekovat svetla, iba aj je tma a ty potrebujes aj vidiet
Za tmy som myslel keď sa prepne denné svietenie na nočné Aspoň nemusím tak často dolievať kvapalinu do ostrekovačov
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
jj, v tom máš naprostou pravdu...
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici