Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak dnes malá kontrola kondice vozidla před zimou a výměna žárovky v zadní lampě a standartních parkovaček za Osram cool blue v předních světlometech.
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
- Reklama
Tak pro mě do Zafiry byla ta látková lékarnička jasná volba, je na ni totiž přihrádka s poutkem v zadních dveřích. Sedí tam jako prdel na hrnci
Ja ji objednal pres aukro dnes i pro kolegy v praci takze me vyjde na necelych 180kc vcetne posty
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
dneska sem měl konečně chvilku se věnovat sedánkovi tak už má tempomat - vše bylo připravený včetně spínače spojky (!) takže jenom výměna páčky + programování a taky sem dal opc volant a naprogramoval denní svícení
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
takto je dobre, dej foto sedanku
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
To jsoi takový problémy s tou lékárnou? Já jsem ted stála fronty u pokladny v OBI a u tý pokladny byly naskládaný ty lékarničky,jak jsem se nudila, tak jsem si jednu vzala, kus byl za 200 Kč a bylo jich tam dost. Je to krabice, to je pro mě lepší, protože si to dám do tašky na krámy v kufru, takže lítat nebude. A je na ní výslovně napsáno, že je podle nějaký vyhlášky 2010, tak snad je v pořádku, obsah jsem si moc nepročítala...má tam snad bejt nějaká termoizolační podložka jak psali někde na netu, to jsem snad ale nikde napsaný neviděla.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Spis by tam melo byt 2011 ne?
Tak je to vyhláška č. 283/2009 Sb., kdy některé části nabývají platnost až 1.1.2011. Jestli někdo chce, odkaz je tady
No takze vyrobce lekarnicek si krasne mne ruce Tak to ja mam v aute jeste origos nemeckou
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Já taky, originál německou, pak ještě českou, který prošla platnost (a kus z ní jsem použila, když se přítel zranil letos na chatě) a ted tu novou, jsem jak jezdící lékárna .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW