Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
JA ji tam nemuzu najit? Stejne jdu do Obi zitra pro 2ks, 220kc ks
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Hmm to je stejne drahy. A navic to je jen pytlik a ne krabicka
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
A neni pytlík šikovnější? Nikde nebude nic chrastit... Nebo máme v Caravanu nějakou šikovnou přihrádku?
Taky bych řek,že pytlík bude praktičtější
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
To:: milosh
přišla mi na mail rekalma
cituji:
Dobrý den,
víte, že od 1.1.2011 budete muset v autě vozit novou lékárnu, která odpovídá novelám č. 216/2010 a 283/2009 Sb. vyhlášky č. 341/2002 Sb.?
Připravili jsme pro Vás nabídku nových kvalitních autolékáren:
http://www.auto-samolepky.cz/index.php/cPath/22_31_1081
přišla mi na mail rekalma
cituji:
Dobrý den,
víte, že od 1.1.2011 budete muset v autě vozit novou lékárnu, která odpovídá novelám č. 216/2010 a 283/2009 Sb. vyhlášky č. 341/2002 Sb.?
Připravili jsme pro Vás nabídku nových kvalitních autolékáren:
http://www.auto-samolepky.cz/index.php/cPath/22_31_1081
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Mno, jde o to pokus se clovek dostane do bouracky ze ta cervena lekarna co chci koupit ja se bude hledat lip nez bily pytlik ac je levnejsi. Ale kazdy at si koupi co chce
Dneska mi to přišlo taky
A řešim jestli koupit od nich jen náplň, nebo toho Hartmanna, jak tu někdo opěvoval. Ale moc lišit se to nemůže, ne?
A řešim jestli koupit od nich jen náplň, nebo toho Hartmanna, jak tu někdo opěvoval. Ale moc lišit se to nemůže, ne?
Pripoctete postovne a jste na 300kc
Mě ani tak nejde o cenu, jako spíš o to chrastění plastu o plast. Navíc mám po levý straně takovou gumu, kam se to dá pěkně dát a pytlík tam dobře zapadne