Svíčky do Z16XEP
Svíčky do Z16XEP
Máte někdo zkušenosti se svíčkama do Z16XEP v Astře H? Zajímá mě jakou používáte značku, typ, jaké máte zkušenosti a taky jak moc náročná je výměna.
- Reklama
Re: Svíčky do Z16XEP
Dp F-ka sem daval NGK a spokojenost takze do H-cka je dam taky...
Opel Astra H 5D Z16XEP 05 Elegance Black
To by mne zajimalo mam na nich nalitano 60000 tak bych je chtěl vyměnit i když s něma žadny problem zatim nemam, akorat se mi zda že to dyl trva při startovani neni to prostě brnk a to mam fungl baterku tak nevim jestli to ma vliv .............Tomirec píše:Máte někdo zkušenosti se svíčkama do Z16XEP v Astře H? Zajímá mě jakou používáte značku, typ, jaké máte zkušenosti a taky jak moc náročná je výměna.
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
-
mna by zaujimalo tiez co mate za sviecky v Z16XEP, ja tam mam momentalne BOSCH FGR8KQEO 4-hrotove uz su na vymenu a chcel by som dat NGK, ale pozeral som ze do tohto motora maju ist od NGK ZFR5F-11 ale je iba jednohrotova je to ok ?
uz na X16XEL motor z Astra G som mal NGK 2-hrotove tak neviem
ake teda mate v Z16XEP ?
uz na X16XEL motor z Astra G som mal NGK 2-hrotove tak neviem
ake teda mate v Z16XEP ?
- vojtavojta
Ahoj,
do motoru Z16XEP příjdou svíčky NGK FQR 8 LEU2. Jsou to svíčky jednohrotové, které jsem měnil před třemi měsíci a původní byly úplně stejné. Mám stejný motor jako ty.
do motoru Z16XEP příjdou svíčky NGK FQR 8 LEU2. Jsou to svíčky jednohrotové, které jsem měnil před třemi měsíci a původní byly úplně stejné. Mám stejný motor jako ty.
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
Stejný motor, svíčky NGK ZFR5F-11
Naposledy upravil(a) pueblo dne 29 zář 2010, 08:28, celkem upraveno 1 x.
Chyba lidi nie NKG, ale BOSCH FQR 8 LEU2vojtavojta píše:Ahoj,
cca. pred 6000 km vymienane . Povodne od vyroby boli tam NGK ZFR5F-11.
Neviem ci je to len pocit , v zime mi po nastartovani studeneho motora bezal lepsie volnobech na NKG-eckach na BOSCH-kach mi zozaciatku zahube rucicka otockomera a pochvili sa ustali.. (benzin tankujem OMV carrera 95)
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus
- vojtavojta
Jasně moje chyba.Bosch FQR 8 LEU2
Ručička děla to samé.
Kolik za ně platíte Bosch a NGK?
Ručička děla to samé.
Kolik za ně platíte Bosch a NGK?
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM