Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Tak dnes pri vyberaní peľového filtra (pred dezinfekciou klímy) som prišiel na to že vidím cez ventilátor von z auta príčina zlomená klapka cirkulácie vzduchu
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
Rodina si dnes vyzadal zaskocit na odpoledne do Drazdan, tak sem aspon udelal cestou kolem foto Astricky u predchoziho majitele. Blizi se rocni vyrodi koupe, tak sem snad i trosku symbolicky s vetrem, mlhou a destem v zadech zplodil tenhle phone's picture
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Pekna "nostalgie"
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já konečně provedl polep sloupků.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.
- Camilla
- Kontaktovat uživatele:
tak já s mým Háčkem nedělala už dlouho nic, páč zas nejezdí, dneska mi snad řeknou, jestli alternátor půjde opravit nebo to bude malinko dražší..
Camilla
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 16V (AC) Elegance, 88 kW, zlatá metalíza
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTi 16V (AC) Elegance, 88 kW, zlatá metalíza
v pondělí jsem se vracel přes Brno od rodičů a řekl jsem si že se staví v Renocaru pro nějakou ptákovinu. Na místě mi došlo proč jsou auta tak drahý, protože z těch asi deseti lidí co se motali po autosalonu reálně pracoval jeden - a u něj byla fronta , vydržel jsem čekat asi deset minut, ale pak mi ruply nervy a víckrát mě tam nikdo neuvidí ! Autosalon a značkový servis, pche
Dneska jsme si s Astrou dokázali, že bysme mohli jezdit naši každodenní trasu do školy Kroměříž - Zlín (poctivě od domu k fakultě) s téměř o litr nižší průměrnou spotřebou (6,1 oproti dlouhodobé na této trase 6,9)...
Ale na to mám ještě pár desítek let čas
Ale na to mám ještě pár desítek let čas
...takže dnes jsem dal do Zafiry novou lékarničku s tou slavnou resuscitační maskou. Naštěstí má záruku až do roku 2015
kde koupils a za koliks?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
koupil jsem na www.prozdravi.cz Hartmanku kterou všude vynášejí do nebe. Byla tam celkem drahá, ale měl jsem k nim slevový kupon v hodnotě 200,- Kč který bych asi jinak neuplatnil, takže mě i s dopravou vyšla na 185,- Kč