OPCOM - vase skusenosti
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Re: OPCOM - vase skusenosti
Ano kilmetre sa vycitat daju, vycitavaju sa v riadiacej jednotke motora. Pozmenene byvaju vacsinou len v pristrojovej doske (aj ten udaj sa da este overit - vycitat ).
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
- Reklama
Mohl by sem někdo, komu se to povedlo, napsat přesný návod/postup, jak pomocí OPCOM aktivovat automatické zamykání po rozjezdu?
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
tak som si speed lock aktivoval tiez, spravil som to pomocou opcomu a toho cinskeho cracku. Rok vyroby auta 2007
možno blbá otázka ale:
načo je dobré uzamknutie auta po tom ako sa rozbehne?
odomkne sa po spomaleni alebo zastaveni alebo az ked chcem vystupit?
a co v pripade havarie?
načo je dobré uzamknutie auta po tom ako sa rozbehne?
odomkne sa po spomaleni alebo zastaveni alebo az ked chcem vystupit?
a co v pripade havarie?
A co sa stane, ked zastavim na krizovatke?
Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.
v pripade havarie by to malo odomknut, ked zastavis na krizovatke tak je stale zamknute. Odomknes to iba z vnutra. alo by to nahradzat tlacitko zamknutia z vnutra. Teda aspon podla mna by to tak malo vsetko fungovat. Ak nie tak je to kravina ktoru by som si nikdy v zivote nedal ani neodporucal.
Teraz ma napadlo ze ak by to tak fungovalo tak by som vymenil tlacitka a namiesto uzamknutia by som si dal vyhrievanie a nemusim menit cely stredovy panel iba listu s tlacitkami
Teraz ma napadlo ze ak by to tak fungovalo tak by som vymenil tlacitka a namiesto uzamknutia by som si dal vyhrievanie a nemusim menit cely stredovy panel iba listu s tlacitkami
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
tak by to presne malo fungovat. Stavalo sa ze na krizovatke zatial co sofer cakal na cervenu mu niekto zozadu otvoril kufor a ukradol z neho nieco.
A jak se programuje denní svícení? Napište sem někdo zase postup...
Rok->Astra-H->.........->Varianty->kod->Svietenie
Naposledy upravil(a) KFL dne 12 lis 2010, 10:27, celkem upraveno 2 x.
Uz nemam Opel, zostal mi op-com a kniha Jak na to.
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
V nedelu som si s opcomom aktivoval speedlock, ale auto bolo v zahrade tak som sa nesiel hned previest a skusit to. Vecer som s nim isiel a na moje pocudovanie sa nic nestalo. Cakal som ze sa zamknu dvere ako ked ich zamknem tym tlacitkom na stredovom panely.
S opcom-om som aktivoval speedloc v REC. Neviete ci treba aktivovat este nieco ine? Pripadne nastavit rychlost pri ktorej sa to ma zamknut?
V REC som nasiel este polozku "Crash Unlock Relay" ktoru nemam aktivovanu. Netusite co to je? Nie je to nahodou to ze sa auto odomkne pri havarke?
S opcom-om som aktivoval speedloc v REC. Neviete ci treba aktivovat este nieco ine? Pripadne nastavit rychlost pri ktorej sa to ma zamknut?
V REC som nasiel este polozku "Crash Unlock Relay" ktoru nemam aktivovanu. Netusite co to je? Nie je to nahodou to ze sa auto odomkne pri havarke?