Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
ještě že já a astřička ten návod nepotřebujem
- Reklama
Miloshi v pohodě, ještě nemrzne
Fotka dvojmoře krásná..zajímavý, že když jsme byli na Rhodosu, nebyli jsme tam... .
Jinak my jsme s mužem absolvovali týdenní výlet v Itálii po zábavních parcích a jejich horskejch drahách, to bych mohla dělat celej rok . Jen cesta přes Rakousko nás málem stála nervy, luxusní tříproudá dálnice, ale povolená rychlost jen 100 km/h, v Německu jsme si to vynahradili. A Italy už zas nechci pár let vidět.
Jinak my jsme s mužem absolvovali týdenní výlet v Itálii po zábavních parcích a jejich horskejch drahách, to bych mohla dělat celej rok . Jen cesta přes Rakousko nás málem stála nervy, luxusní tříproudá dálnice, ale povolená rychlost jen 100 km/h, v Německu jsme si to vynahradili. A Italy už zas nechci pár let vidět.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Dnes jsme byli na vinobrani v Litomericich, za ty leta co tam chodime asi nejkratsi navsteva, za hodku jsme sli pryc, chcalo jako prase
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já Tě viděl, byl jsem tam taky. Teda ne Tebe, ale Tvoje autíko. Naleštěný
Ale to počasí na ho..o, taky jsme se otočili jeli dom
Ale to počasí na ho..o, taky jsme se otočili jeli dom
heh, nalesteny? kde? po ceste z UL do LT jsem ho pekne zaprasil a parkoval jsem pred barakem u rodicu a tam je ted taky pekny provoz diky novemu mostu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jj, vím, dole směrem na Žalhostice, kousek dál za starýma mrazírnama. Nejdřív jsem si nebyl jistej,značku si pamatuju jen 5U7,a le pak jsem viděl kola a bylo jasno. Tak jsem vzal tu louži vedle Tebe, abys měl co mejt joke
JJ tam budu mozna jednou za 20 let bydlet
Re: Terezka, niečo sa zmenilo? "s mužem " alebo sa to len mne zdá
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Kesi
Ohledně rodinnýho stavu se nezměnilo nic, já to tak ale řikám, jen na to nemáme papír .
Ohledně rodinnýho stavu se nezměnilo nic, já to tak ale řikám, jen na to nemáme papír .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW