klimatizovaná přihrádka
- vojtavojta
- Reklama
Re: klimatizovaná přihrádka
Ďakujem,u nás to ten skladník v opli nevedel najst v katalogu a ani na ďalšej pobočke.On to nehlada podla zoznamu sučiastok ale na rozkresleniach skrinky a klimatizácie.vojtavojta píše:Ahoj,lacoe píše:Ahoj, Vedel by si mi prosim napisať objenavací kod na tu krytku pretože u nás v opli mi to nevedia nájsť v katalogu a preto ani objednať.Ďakujem.vojta píše:proč nahrazovat když stojí asi 50kč v oplu?
1840708
Opel astra h caravan z20lel
- vojtavojta
Stále lepšie ako 0
Pozerám Vojto že už máš v avatare reálne foto toho tvojho zadku (prdele)
Pozerám Vojto že už máš v avatare reálne foto toho tvojho zadku (prdele)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Vojto, a rádio CD30 MP3 chlazení má nebo ne? Jde mi o to, jestli tam tu trubičku budu mít, nebo ne...vojta píše:na fotkách je auto s chlazením rádia (mají ho i některý auta bez navi) a je tam právě záslepka ta když se vyndá a do kastlíku se dá ta uzávěrka tak je hotovo pak se dělá snad i vedení bez chlazení rádia s tím že to jde přímo do kaslíku, pokud auto nemá ani chlazení rádia tak tam žádná tubička připravená není ale musí se koupit a strčit místo záslepky zboku do tělesa topení
Netušíš aspoň trochu?
Naposledy upravil(a) sauce dne 30 zář 2010, 06:37, celkem upraveno 1 x.
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
ja mam cd30 mp3 a tu hadicku tam nemam
Hm, tak to vypadá špatně. To si ji asi budu muset koupit za ty nekřesťanské peníze...
Jinak pěkný návod na zprovoznění klimatizované přihrádky je zde:
http://www.astraownersnetwork.co.uk/sho ... hp?t=68770
Jenom je potřeba si ty fotky zrcadlově otočit - jde o Vauxhall Astra s řízením vpravo
Jinak pěkný návod na zprovoznění klimatizované přihrádky je zde:
http://www.astraownersnetwork.co.uk/sho ... hp?t=68770
Jenom je potřeba si ty fotky zrcadlově otočit - jde o Vauxhall Astra s řízením vpravo
Já ji měl dokonce i u CD30ky bez MP3 zavedenou, tak to nevzdávej. U současnýho auta ani nevim, stejně je to funkce o ničem
Tak to by mě teda zajímalo, čím se ta její přítomnost v autě vlastně řídí...
ja ju nemam, marne som ju hladal ked som cely kastlik vybral Novu kupovat nebudem, az tak to chladenie nepotrebujem.