Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Včera v 16h,kruhák v Bílině jsem potkal ,teda asi,Juraye,jel směrem na Teplice,byl jsi to Ty?
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
- Reklama
Nene, já jezdil tady po žatecku:) ale dneska jelo za mnou kolem 17hod z Podbořan modré GTC a zabočilo ke Candy...
Ve čtvrtek okolo 14.30 jsem jel v Ústí za nádherným černým caravanem s klubovýma podložkama dolů od špitálu a pak odbočoval na Bukove před tím velkým kruhákem doleva.Troubil jsem,blikal a dokonce z okýnka mával,ale asi mě neviděl,modrá Scania.Myslím,že to byl opět APPIK.Ovšem netušil jsem,že po Ústí jezdí tááková krasavice
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Jo to byl Apikkk urco
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dnes v Letňanech hafo Aster a Zafir, ani jsem to nepočítal...
Jak v Bratislave len zriedka vidim nejake GTC, tak dnes pri Poluse modre OPC z Humenneho, biele GTC s ruskou SPZ a na Einsteinovej dalsie modre OPC prenasledovane druhym ciernym taktiez s vyfukom uprostred. Najst ich odparkovanych, uz by mali letaky za stieracmi.
Astra GTC 1,6 turbo / EDS-Motorsport 235PS/330Nm, 2.5"Downpipe, AMA intercooler & catback exhaust, Bailey blow-off, Walbro Benzinpumpe, Quaife LSD, Eibach Pro kit, Whiteline RARB, EBC groove discs + cooling ducts
Od zajtra do nedele ak uvidite podobne auto mojmu v Prahe tak sa nelakajte, naozaj to budem ja
Minulej tejden sem v UL u kulturaku potkal Astru H TwinTop 1.9 CDTI, stribrna barva, SPZka usteckyho kraje. Jel v tom nejakej chlapik v pokrocilym veku
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Včera som stretol na stretku OC slovensko Jandu82.
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
dneska krásné červené GTC s bílými pruhy a velkým nápisem GTC na zadním blatníku,prostě kráska