promackliny na kastli

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
Odpovědět
machy

promackliny na kastli

Příspěvek od machy » 03 zář 2010, 08:57

Stala se mi o dovolene takova neprijemna vec. Vezl jsem kola na strese a bohuzel jsem si ja k...t pri vjezdu na parkoviste nevsiml brany omezujici vysku vozidel, ktere tam mohou vjet. Obe kola i snosici a pricniky sly dolu k zemi :-( Byl to takovej fofr, ze jsem vubec nestihl zareagovat. Vysledkem byly lehce ponicena kola, ohle nosice a hlavne pobouchane auto od kol poroucejicich se k zemi. Celkem tam mam 6 promacklin. Z toho dve na strese, zbytek na boku auta. Neni to nic strasneho, vetsinou je to bez poskozeni laku. Jen jedna na strese je i s odrenym lakem.
Chtel jsem se zeptat na moznosti opravy, pokud jste nekdy neco podobneho resili. Nekde v televizi jsem videl moznost opravy bez poskozeni laku metodou jakehosi vytahovani a tvarovani plechu zpet do puvodni polohy. Nevite, kde toto delaji nejlepe v Usti n.L. a okoli?

dikes. m.

Reklama

Mazety

Re: promackliny na kastli

Příspěvek od Mazety » 03 zář 2010, 09:42

pokud je to jen promáčklina tak to jsi dopadl dobře, ale teď po kroupách bude asi hodně dlouhej pořadník
EX Opel Astra H caravan

pueblo

Příspěvek od pueblo » 03 zář 2010, 10:25

Někdo si může klepat na čelo, jak se to může stát, ale může. Mám vlastní zkušenost :( . Když jsem to tehdy řešil, v Ústí jsem nenašel nikoho, kdo by do toho šel. Držím palce ať Ti někdo pomůže, v každém případě pak dej prosím info, jestli tady v UL někdo je.

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 03 zář 2010, 11:48

Mam znamyho lakyru ktery dela i klempirske prace, kdyztak do SZ poslu kontakt.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

vojta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vojta » 03 zář 2010, 11:53

nojo mylouši ale ten to vymlátí kladivem nebo jenom zakituje a přestříká, to chce ďůlkovače, já o jednom vim ale ten je až z Hoškovic u Mnichova hradiště, což je do úl asi 95km
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz

DoOpla.cz – Opel originální díly, příslušenství a oleje Opel

Odpovědět