Rozebrani radia
Rozebrani radia
Chci rozebrat radio ten predni sedy krt jen abych se dostal k diodam a nejak mi nejde sundat,vysrouboval jsem vsechny sroubky po obvodu ,sundal kolecko pro ON/OFF a furt drzi jak prilepeny a nechci ho utrhnout. Muze nekdo prosim poradit
- Reklama
Re: Rozebrani radia
Kniha jak na to poradi
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
milouši tak to asi ne
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
teda nikde jsem nic nenasel ani u soudruhu rusu:-D,kurna preci v tom musi byt nejaky chytak
napiš uživateli presario nebo apikkk měnily podsvícení takže stím budou mít zkušenost
Když to nejde malou silou, musí to jít větší silou.
Diagnostika TECH 2 a GM MDI, programování a resetování řídících jednotek, zjišťování security kódů k jednotkám
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
http://www.carteam.cz tel: 777620300 nebo 777620301
Tak jsem to uz zmaknul a je to pekne vymeneny:-D teda musim rict ze to je upe jednoduchy fakt raz dva jen nemit strach se pustit do rozebirani:-D nez jsem prisel jak se to sunda rozkuchal jsem si cele radio a musim rict fakt pekna vec jako a tolik mista co tam jeste(CD 30) tam by se jeste neco veslo:-D
jinak staci vyndat radio-na kazde strane jsou 2 velky srouby asi T20,vyndat a krasne vypadne cely predni panel dalsi uz je viditelny na miste;-):-D
jinak staci vyndat radio-na kazde strane jsou 2 velky srouby asi T20,vyndat a krasne vypadne cely predni panel dalsi uz je viditelny na miste;-):-D
Keď rozoberieš CD70 - tá je narvána, nie je tam volné miesto. Skús tam vložiť dvd-mechaniku a bude z toho DVD90.
Insignia 2.0T opc paket
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look
Ex: Astra H 1.8 hatchback Cosmo opc-look
..,me napadlo tam dat ekvalizer pekne...,hmm to nwni blbej napad to by s emi libilo ,ale nemel bych na to kde koukat mno jako sen je to krasny