TOMAHAWK / 1.8i-16v Caravan
-
Re: 1.8i-16v Caravan by /TOMAHAWK/
diky za privitani... miloshi, kdyz jsem na prvni pohled videl tvoji astru, tak jsem myslel ze je to zrovna ta co jsem koupil kupoval jsem ji v UL a to uz bylo hodne podezrely
jinak pridam dalsi fotky aby byly videt rozdily a nesirily se famy
jinak pridam dalsi fotky aby byly videt rozdily a nesirily se famy
- Reklama
Nekupoval jsi ji u Beka? Tak stala taky podobna. JA mam moji ani ne rok a prodej urcite v nejblizsich letech neplanuji, ale toto je tvy tema tak sem nebudu uz cpat ot jako dposud
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
-
jj je od BEKa... zatim vse v pohode a velka spokojenost...
tak vidite ptaci
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Moc hezká astrule! konečně taky někdo z bližšího okolí:) do Mostu taky sem tam jezdím. Tak ať slouží
-
ja zas jezdim pres Vroutek kdyz jezdime za segrou do TachovaJuray píše:Moc hezká astrule! konečně taky někdo z bližšího okolí:) do Mostu taky sem tam jezdím. Tak ať slouží
Tak to je dobrý to se zastav na pokec někdy, rád omrknu astrouše
-
Re: TOMAHAWK / 1.8i-16v Caravan
tak mi check control ukazal ze mam malo chladici kapaliny, ale po kontrole ji je v nadobce dost... nevite co s tim??? stal jsem do mirneho kopce a zrovna jsem se rozjizdel...
jinak: hotovy podlozky na RZ s adresou webu
jinak: hotovy podlozky na RZ s adresou webu
Re: TOMAHAWK / 1.8i-16v Caravan
Ad. hlaska o stavu chladici kapaliny - to je dost casta nemoc aster. Nejdriv me to taky vydesilo, ale podle reakci na ruznych internetovych diskuzich (o Astre) asi je to "normalni". Muze byt spatne cidlo (je soucasti nadobky), nekdo jiny zase tvrdi ze je palubni pocitac velmi citlivy a i drobnejsi pohyby vyhodnoti jako nedostatek chladici kapaliny. Dokonce pry existuje primo "rada" od vyrobce - pokud nepomuze vymena cidla/nadobky, tak se ma zkusit dolit kapalina tak, aby byla cca 1-1,5cm nad ryskou (zastudena). Zatim jsem to neresil, ale pokud se bude ta hlaska opakovat casteji, tak zkusim to doplneni kapaliny.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"