Organizatory, site, boxy a jine uzitecne veci

Zde řešíme vše co se týká interiéru a exteriéru mimo tzv. tuningu a stylingu, na to máme jinou sekci...
TomahawkCZ

Organizatory, site, boxy a jine uzitecne veci

Příspěvek od TomahawkCZ » 21 srp 2010, 14:32

Zdravim. Chtel bych svuj caravan trosicku upravit, aby byl vice prakticky. Tim mam namysli hlavne ulozne prostory, boxy, site a organizatory do kufru. Proto zakladam toto tema, kde by jste poradili sve vychytavky... kdyztak napiste kde a zakolik se da co poritit.

V kufru mam pouze gumovou vanu, ktra je opravdu super v zime na mokry veci, nebo kdyz se neco vyleje. Nevyhoda je ze po tom vse, ale opravdu vse, klouze a pri jizde to dela bordel. Chtel bych do kufru nejakou sit ktera veci bude drzet... na podlahu, nebo na bok.
Nasel jsem ( pouze obrazek nize) dobre vypadajiciho organizeru do kufru. Pokud by jste vedeli kde neco podobneho najit, budu rad za vase prispevky...

FlexOrganizer: http://opel-accessories.com/subproductg ... xOrganizer
Přílohy
organizer.jpg
Naposledy upravil(a) TomahawkCZ dne 22 srp 2010, 20:40, celkem upraveno 2 x.

Reklama

corsaczek

Re: Organizatory, site, boxy a jine uzitecne veci

Příspěvek od corsaczek » 21 srp 2010, 21:23

Mam taky vanu, super věc a ještě háčky z FlexFix nebo jak se to jmenuje - ty jsou k nezaplacení, už nikdy auto bez háčků v kufru 8-)

TomahawkCZ

Příspěvek od TomahawkCZ » 21 srp 2010, 22:13

Ty hacky bych taky bral... kde jsi je poridil???

corsaczek

Příspěvek od corsaczek » 21 srp 2010, 23:20

Už byly v autě, ale stojí pár korun.

JohnyBA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JohnyBA » 21 srp 2010, 23:52

ja by som rad kupil nejaku siet do kufra typu oktavka. s cim ma astra sklamala tak su haciky a priehradky v kufri. Uz aj stara fabia ma hacik na tasku :-(. Neviete ci existuje do hatchbacku nejaka siet na spodok co sa napoji na tie oka po stranach ako to ma oktavka?
Opel Astra H, 1.9CDTI 74kW, 11/2007
Spotreba: Obrázek

dimi

Příspěvek od dimi » 22 srp 2010, 08:48

Sítě do kufru koupíš v normálním krámu s autodoplnky. Já koupil tu přez celou podlahu v Lídlu za 120Kč.

JohnyBA
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JohnyBA » 22 srp 2010, 11:23

ja som do kufra kupil gumovu vanu cez ebay.de. Ma asi 5cm vysoke okraje, takze ak sa nieco vyleje tak to nepretecie, v strede je antismikova, veci sa na nej smikaju ovela menej ako na tom koberci. cistenie je bezproblemove, stalo to nejak 20-25 euro.

Napriklad takato:
http://cgi.ebay.de/OPEL-ASTRA-H-Flieshe ... beh%C3%B6r
Opel Astra H, 1.9CDTI 74kW, 11/2007
Spotreba: Obrázek

Westler

Příspěvek od Westler » 22 srp 2010, 20:14

Kombiky maji velkou vyhodu proti 5dv a 3dv v neprebernem mnozstvi orig.doplnku do zavazadloveho prostoru. Co se tyka 5dv, tak mam vyzkouseno ze sit na orig.oka nic moc - upinaci body jsou moc vysoko, takze male veci litaji vesele dal. Vyzkousel jsem 2 typy. Jedna mensi, ta pasovala bez uprav (mam ji uz dlouho a obchod kde jsem ji kupoval uz nekolik let neexistuje) a nedavno jsem koupil vetsi v autokelly a ta se musela mirne prizpusobit (kleste + 10minut casu). Kdyby byla nejaka orig. od Oplu ktera by pasovala bez kopromisu tak ji uz mam v aute...

A haky na tasky - uz dlouho se chystam na tohle - http://webcache.googleusercontent.com/s ... clnk&gl=cz - ale zatim jsem nevyresil kam presne to umistit. Do plata se mi to davat nechce kvuli tezkym taskam, na bok a vrtat do kastle urcite ne tak zbyvaji jeste sedacky (zadni strana). Ten sklapeci hak se da objednat u VW nebo Audi (kod uveden v odkazu) a stoji to par korun :)
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

TomahawkCZ

Příspěvek od TomahawkCZ » 22 srp 2010, 20:45

jsem rad ze pisete sve zkusenosti, zrovna v oplu bych asi koupil tu sitku, ale jak ctu tak jinde koupim lip a levneji... v Lidlu jsem dnes byl, ale zedne site ci brasny do auta nemeli... :(
poridim ty hacky a sit budu hledat jinde...

Westler

Příspěvek od Westler » 22 srp 2010, 20:57

Ja mam takovej pocit ze sit do kombi orig. bude (ta ma na koncich ocka), ale sit do 5.dv neni, tam jsou potreba hacky na oka v karoserii.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

Odpovědět