Starsi Hacko full vybava nebo novejsi a "socka" ?
Re: Starsi Hacko full vybava nebo novejsi a "socka" ?
určitě bych opět volil ojetinu,ale musí se chvíli hledat než se najde dobrý kousek
- Reklama
nový auto se vyplatí kupovat jen socka protože za ní pak při prodeji dostaneš stejně jako za full výbavu která stála o 200tis víc
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Taky nazor, neco na tom bude
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Otazkou je jak jak kdo auto hodne pouziva a jak dlouho si ho chce nechat. A pokud mu plechovka k tomu vydelava i nejaky prasule, tak je to jasny, koupit novy. Jinak si staci spocitat za kolik let se auto cca proda (coz sice nikdy neni jisty, ale da se to castecne vydedukovat) a porovnat si cenu porizovaci a teprve pak je to mazec kdyz si clovek zjisti kolik na novym aute "provari" penez v porovnani s jetym autem Jak se rika, nejhorsi investice je si koupit drahy auto
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Já bych řek, že nejhorší investice je jakýkoliv auto, pokud to zrovna neni Ferrari nebo takněco, kde cena po pár desítkách let (možná) vyroste.
Ohledně sporu nový vs. starý se přidávám na stranu ojetin, protože člověk za míň než poloviční cenu může koupit auto, který bude sloužit stejně dobře, jako auto nový. A ten ušetřený rozdíl je tak významný, že i kdyby člověk šáhnul vedle a ojetina se sypala (což ale může i nový, jen tam to kreje záruka), tak stejně na opravách těžko vydá tolik, aby byl oproti koupi novýho auta ve ztrátě.
Ohledně sporu nový vs. starý se přidávám na stranu ojetin, protože člověk za míň než poloviční cenu může koupit auto, který bude sloužit stejně dobře, jako auto nový. A ten ušetřený rozdíl je tak významný, že i kdyby člověk šáhnul vedle a ojetina se sypala (což ale může i nový, jen tam to kreje záruka), tak stejně na opravách těžko vydá tolik, aby byl oproti koupi novýho auta ve ztrátě.
Jasně, ale kdyby nikdo ty nový auta nekupoval, tak nemáme jaký ojetiny kupovat.... .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
No tak já mám novou Astru Caravan Classic III právě na cestě
a vybavu jakou?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Popisem vlastnu skusenost. Pred 4 rokmi som kupoval novu "socku" astru G. Oproti zakladnej vybave mala naviac hmlovky a nastavitelne sedadlo vodica. Cize socka bez el.ovl.okien, klimy, jednoducho som nemal viac penazi (este 2 splatky ...) V maji tohto roku som kupil astru H v akcii 24 hodin opel. Stala menej ako G, pricom ma: manualna klima, hmlovky, nastavitelny volant a sadadlo vodica, el.ovladane predne okna a spatne zrkadla, kozeny volant, radio s CD (nie mp3)m ovladanie na volante. Pridal som si tempomat. Moj nazor je, ze potrebujem auto hlavne bezpecne - preto opel, spolahlive - preto opel, nenarocne - preto opel. nemma cas sa vrtat v aute, keby som mal ojazdene. Mimochodom davno som ma ojazdeneho favorita sluzil, ale odisla odisiel nejaky pastorok na prevodovke, menil som tesnenie pod hlavou valcov.
Najkrajsia biela Astra H v nasom meste.