Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dnes byla Shaun na ročním servisu. Vyměněn olej, filtry, desinfikovaná klima, diagnostika. A doufám že mě tam jen tak brzo zase neuvidí
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem měl v práci příjemnou návštěvu.stavil se za mnou na kafe oblhut.bylo dobrý když mi to byl říct číšník,že mám na baru návštěvu.prej:oťas máš tam návštěvu.takovej plešatej pan jako z vymahačky.přitom to byl moc fajn člověk z klubu.
Tak Ti teda pěkně děkuju za poklonu .Ale taky jsem Tě moc rád viděl a těším se na další setkání.
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Výměna zrcátka, o víkendu mi během jízdy vypadlo sklo ze zrcátka a rozbilo se sráč. Utírání prachu, vysávaní, leštění oken, kontrola provozních kapalin, kontrola tlaku v pneumatikách, kontrola světel a výběr kvalitní hudební projekce - příprava na cestu na Brutal Assault vol. 15
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Dobrej program
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Jo celkem jo, trvalo to 4 hodiny.
Astra H, Z19DTH, 2005
neviem ci niekto pozeral asi predvcerom preteky sampionov Race of champions, ale bol to pekny zazitok. Hlavne ked jazdili na GTC, ktore som skoro nespoznal
Dnes už to není pravé ROC, to pravé ROC bolo v rokoch okolo 1995 - 2000,keď sa jazdilo na Gran Canarii na Corollach WRC atd po šotoline :
http://www.youtube.com/watch?v=oDwR0Kq32K0
Dnes to len natlačia do futbalových štadionov a ako fanúšikovi tohoto pre mňa najlepšieho automobilového športu je mi z toho smutno
http://www.youtube.com/watch?v=oDwR0Kq32K0
Dnes to len natlačia do futbalových štadionov a ako fanúšikovi tohoto pre mňa najlepšieho automobilového športu je mi z toho smutno
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Jo, jo to bývalo tenkrát pokoukáníčko.
Astra H Enjoy 1,7CDTI-2005-čtyřkotouč,ABS,AAC,CD30MP3,8XAirbag,El okna i zrcátka,centrál,multifunkční kožený volant,origo 16 Opel,Opc křídlo,zlatá metalíza.