Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Už po několikáté jsem viděl u nás v ulici (Gočárova) jet astru sedana s ústeckym čkslem a nevím kdo to je. Zkusím zjistit a nalákat ho
- Reklama
To rad slysim od radneho clena
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
to pueblo:
koukám skoro soused... bydlíš na Hvězdě.
koukám skoro soused... bydlíš na Hvězdě.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
Oťasi bydlím blíž ke stadionu, Gočárova 15. Stav se na pivko
Ja vim kde bydlis jel jsem nedavno okolo s kocarkem Polepsil sis dost proti ty masarycce
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Miloshi dík. A až zase budeš větrat mimino kolem nás, tak zavoň, občerstvím Tě před dlohou cestou domů
Klubákům jsou u mě vrata do široka otevřený
Klubákům jsou u mě vrata do široka otevřený
jamborek píše:libca: přesně tak a jak jsi to rozluštil??
Dělal jsem si oběd, kouknu z okna a vidím tě po hlavní přijíždět. Tak jsem schválně počkal, kam půjdeš a když jsem uviděl, že vcházíš do našeho vchodu, tak mě trklo, že se od vidění známe a už jsem věděl, která bije.
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
Tak záhada sedanu rozluštěna. Ten človíček bydlí 100m ode mě . Ve schránce má letáček
vcera som v Opli MaH na panonskej videl bielu Astru. Nic vynimocne az na tie svetla co mala. Boli to tie iste ako ma CandyX. Spz bola LV( Las Vegas alebo Liptovske Vlachy, neviem presne )
Dnes jsem koukal na zpravy na Nove a byla tam reportaz o zaplavach na Slovensku a mam pocit z to auto co tam plavalo byla hackova astra kombik, nevidel jste to taky nekdo? Snad nam neodplaval nejaky clen, protoze nekdo tam v ty vode taky plaval ale asi to nebyl ridic.