Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
Re: Kdo to byl?? Potkali jste nekde auto naseho clena?
A je ruka v rukavu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
milosh:
jamborek: Vždy se snažím zaparkovat vedle nějakého novějšího auta, nebo jedné z Aster, co tu stojí. Snažím se tak minimalizovat vznik různých škrábanců na boku od dveří ostatních aut, popřípadě nějakému ťuknutí při parkování (což se mi už stalo s bývalým autem, tady na tom parkovišti ). Já také viděl jen tebe, správně spíš Vás, jelikož tam bude věkový rozdíl a tykání bych si normálně nedovolil . Majitele stříbrného a zeleného Caravanu jsem také neviděl. Každopádně vím, že bydlíš vedle ve vchodu, jelikož jsem jednou zahlédl jak vystupuješ a schválně jsem se díval, kdepak bydlíš .
Je fajn znát aspoň takto někoho z okolí, kdo má stejné auto, tedy skoro stejné
jamborek: Vždy se snažím zaparkovat vedle nějakého novějšího auta, nebo jedné z Aster, co tu stojí. Snažím se tak minimalizovat vznik různých škrábanců na boku od dveří ostatních aut, popřípadě nějakému ťuknutí při parkování (což se mi už stalo s bývalým autem, tady na tom parkovišti ). Já také viděl jen tebe, správně spíš Vás, jelikož tam bude věkový rozdíl a tykání bych si normálně nedovolil . Majitele stříbrného a zeleného Caravanu jsem také neviděl. Každopádně vím, že bydlíš vedle ve vchodu, jelikož jsem jednou zahlédl jak vystupuješ a schválně jsem se díval, kdepak bydlíš .
Je fajn znát aspoň takto někoho z okolí, kdo má stejné auto, tedy skoro stejné
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
to libca:
Jak Vás?? ...nemyslím si, že jsem tak starý, aby jsi mi musel vykat. Mimochodem kolik ti je? To takový milosh ten už na to věk má a ještě si na to potrpí. Já to parkování už neřeším. Kolikrát není kde, tak to hodím před barák na zásobování a neřeším. Kdyby cokoliv, tak se ozvi.
to milosh: to není pozvání na rande...
Jak Vás?? ...nemyslím si, že jsem tak starý, aby jsi mi musel vykat. Mimochodem kolik ti je? To takový milosh ten už na to věk má a ještě si na to potrpí. Já to parkování už neřeším. Kolikrát není kde, tak to hodím před barák na zásobování a neřeším. Kdyby cokoliv, tak se ozvi.
to milosh: to není pozvání na rande...
Opel Astra H, Caravan, 1,9 CDTi, 110kW
Tak jsem si tě možná s někým spletl. Ale viděl jsem pána, věk moc odhadovat neumím, možná 30-45let jak šli právě s paní (asi manželkou) od té modré astry a teď si ani za boha nevybavím, jestli jsem je z ní viděl vystupovat, nebo ne. Jinak za pár týdnů načnu druhou dekádu života.
Díky, možná toho ozvání se někdy využiju .
Opel Astra H 1.4 16V, r.v. 04/2008
Naše Astra 1.4, 2008
Naše Astra 1.4, 2008
Jamborek máš nesprávny avatar. Podľa neho by som ti vykal aj ja
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
to ti je deset že začneš druhou dekádu?libca píše:Tak jsem si tě možná s někým spletl. Ale viděl jsem pána, věk moc odhadovat neumím, možná 30-45let jak šli právě s paní (asi manželkou) od té modré astry a teď si ani za boha nevybavím, jestli jsem je z ní viděl vystupovat, nebo ne. Jinak za pár týdnů načnu druhou dekádu života.
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
libca...to je dost velký věkový rozsah 30-45let. Neříkej, že to tak nějak neodhadneš.Pokud jsme neměli dítě sebou, tak jsme to nebyli my.
JINAK VŠEM SE OMLOUVÁM ZA AVATAR...KLIDNĚ MI TYKEJTE
JINAK VŠEM SE OMLOUVÁM ZA AVATAR...KLIDNĚ MI TYKEJTE
Opel Astra H, Caravan, 1,9 CDTi, 110kW
pana 30-45let, slusnej vekovej odhad
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
30-45 náhodou dobrý odhad prostě ve středním věku a jednou nohou v důchodu