Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Držák na 1,5 PET flašku? To chci , kde se to dá sehnat a kam to namontovat?
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
Na malou chvilku vykouklo sluníčko, tak jsem byl za použití tlačítka sport, tu svou mrchu vyvenčit.
Astra H, Z19DTH, 2005
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Pneuservis, autoservis, autodiagnostika. Nastavovací prvky časování rovodů pro většinu modelů značky Opel. Originální náplně, originální a aftermarketové díly se slevou pro členy tohoto fóra.
Držák myslím tento. 1.5 PETka se tam rozhodně nevejde, ale Cola od Meka a podobný s..čky tam budou držet super, takže aspoň to
Dneska, konecne dobra hudbicka po 2 rokoch trapenia zo seriou
Vymena za JBL vpredu GT5-650c vzadu GT5-502 + tlmenie a 2 zosiky jeden na repraciky a GTO-120D na subwoofer.... je to parada vrelo odporucam.... len to radio cd 30 je
Vymena za JBL vpredu GT5-650c vzadu GT5-502 + tlmenie a 2 zosiky jeden na repraciky a GTO-120D na subwoofer.... je to parada vrelo odporucam.... len to radio cd 30 je
Astra H 1,9 cdti,Eibach pro kit
corsaczek:nevypadá to zle,kde jsi to kupoval?u opela?jaká byla cenovka?
Ale nasadis operku a drzak je na hovino.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
U Vojty, cenu už nevim, kupoval sem toho víc a nevim kolik stálo tohle samotný. Ale Vojta to určitě napíše až tu bude
Milosh: neni pravda, místa je tam dost (samozřejmě záleží na výšce flašky, ale jak sem psal kolu od meka to zvládá)
Milosh: neni pravda, místa je tam dost (samozřejmě záleží na výšce flašky, ale jak sem psal kolu od meka to zvládá)
Dej foto s kelimkem a operkou a beru to taky
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Sice ne dnes, ale min. vikend:
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
jestli je cena přijatelná asi půjdu do toho taky momentálně se mi pití válí na sedačce spolujezdce pokud jedu sámmilosh píše:Dej foto s kelimkem a operkou a beru to taky