spadol mi kluc
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: spadol mi kluc
Kolik stojí klíč normální nevystřelovací? potřebuji druhý pro manželku. díky
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
- Reklama
mně dneska řekl 2000+500 naprogramovani ale v jinem vlaknu tady řešime jestli to nebyl blb kvuli toho kliče
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
No to je skoro dost
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
OP-COM k dispozici
Pokud je klíč po pádu nefunkční, tak to může být poškozená malá cívka, která je na kraji desky a která po pádu praskne. Cívka je součástí transpondéru imobilizéru. Měnil jsem to u známého před cca půl rokem, který klíč házel z okna. Jinak by se na DPS ovladače v podstatě nemělo co poškodit.
Kdo chce hledá způsob, kdo nechce hledá důvod ...
Astra H Hatchback 1.9 CDTI 88kW, Black
http://www.veramon.czweb.org
Astra H Hatchback 1.9 CDTI 88kW, Black
http://www.veramon.czweb.org
chlapi mal by som taku otazku ze po pade kluca a po dalsom jeho pouzivani
furt svielila kontrolka?
pouzival som vyskakovaci kluc, ktory spadol este predchadzajucemu majitelovi,
ked dam zapalovanie tak po chvili by mali zhasnut tie dve oranzove kontrolky, na stalo sa mi ze oranzova kontrolka/auto s klucom/ nezhasla, ale ked som nastartoval potom ano. No vyskytla sa aj taka situacia, ze ta kontrolka mi zacala blikat a nemohol som nastartovat, vtedy som vybral kluc a skusil som znovu. Po vynulovani chyby som pouzival druhy kluc, no bohuzial aj s tym sa objavila chyba.Zobral som do opel servisu,uviedli ze ukazuje chybu imobilizera, vynulovali chybu a prekodovali kluce.hovorili ze ked sa este raz objavi tato chyba tak treba vymenit ten modul.
no chyba sa mi objavila po tyzdni, vyskusal som nahradny kluc a ten mi neviem z akeho dovodu samo z nicoho nic odstranil chybu. cize teraz nadalej pouzivam rezervny kluc - a funguje taj jak to ma.
no neviem dokedy, potom nasleduje asi vymena toho modulu,lebo potom asi moze dojst k tomu ze auto sa vobec nebude dat nastartovat, a to veru je neprijemna vec a to by asi nechcel zazit ani jeden znas ,ak uz volakto menil ten modul alebo inym sposobom odstranil chybu, poprosim nech napise podrobnosti
je mozne ze chyba predsa moze byt v kluci, ktory spadol?
furt svielila kontrolka?
pouzival som vyskakovaci kluc, ktory spadol este predchadzajucemu majitelovi,
ked dam zapalovanie tak po chvili by mali zhasnut tie dve oranzove kontrolky, na stalo sa mi ze oranzova kontrolka/auto s klucom/ nezhasla, ale ked som nastartoval potom ano. No vyskytla sa aj taka situacia, ze ta kontrolka mi zacala blikat a nemohol som nastartovat, vtedy som vybral kluc a skusil som znovu. Po vynulovani chyby som pouzival druhy kluc, no bohuzial aj s tym sa objavila chyba.Zobral som do opel servisu,uviedli ze ukazuje chybu imobilizera, vynulovali chybu a prekodovali kluce.hovorili ze ked sa este raz objavi tato chyba tak treba vymenit ten modul.
no chyba sa mi objavila po tyzdni, vyskusal som nahradny kluc a ten mi neviem z akeho dovodu samo z nicoho nic odstranil chybu. cize teraz nadalej pouzivam rezervny kluc - a funguje taj jak to ma.
no neviem dokedy, potom nasleduje asi vymena toho modulu,lebo potom asi moze dojst k tomu ze auto sa vobec nebude dat nastartovat, a to veru je neprijemna vec a to by asi nechcel zazit ani jeden znas ,ak uz volakto menil ten modul alebo inym sposobom odstranil chybu, poprosim nech napise podrobnosti
je mozne ze chyba predsa moze byt v kluci, ktory spadol?
CIM... ak si nebol na zvolavacke tak zajdi, tusim sa to tyka aj zafir
ak ti svieti kontrolka ( auto s klucom ) mas v pamati chybovy hlasku, ta sa po tusim 20 bezchybovych startoch sam vymaze, potom kontrolka zhasne spolu s ostatnymi po zapnuti kluca, ked kontrolka blika CIM modul sa nedokazal spojit s elektronikou kluca a imobilizer ostava zablokovany - nenastartujes, ako tu niekde pisal Roman K je este moznost preprogramovat CIM .
tiez som mal tento problem , po "zvolavacke" to je zatial OK ( od januara )
ak ti svieti kontrolka ( auto s klucom ) mas v pamati chybovy hlasku, ta sa po tusim 20 bezchybovych startoch sam vymaze, potom kontrolka zhasne spolu s ostatnymi po zapnuti kluca, ked kontrolka blika CIM modul sa nedokazal spojit s elektronikou kluca a imobilizer ostava zablokovany - nenastartujes, ako tu niekde pisal Roman K je este moznost preprogramovat CIM .
tiez som mal tento problem , po "zvolavacke" to je zatial OK ( od januara )
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
diki, ale ja si myslim ze zvolavacka sa u mna nevztahuje, nakolko zafiru mam dovezenu, neviem ako to je stym dovozom, ty mas kupene v SR?
cize ostava mi naprogramovanie CIM, co mi urobi kolega odtialto z nasho forumu /jeho meno neuvadzam-neviem ci by to chcel/
takze to preprogramovanie/ na novsiu verziu/ CIM by malo pomoct?
vdaka
cize ostava mi naprogramovanie CIM, co mi urobi kolega odtialto z nasho forumu /jeho meno neuvadzam-neviem ci by to chcel/
takze to preprogramovanie/ na novsiu verziu/ CIM by malo pomoct?
vdaka
Naposledy upravil(a) iling dne 02 kvě 2011, 10:17, celkem upraveno 1 x.
zvolavacka neriesi kde bolo auto kupovane, je to proste opel , neviem ale ci sa vztahuje na zafiru, jednoducho chod do najblizsieho opel servisu a hod im otazku ci sa na tvoje auto zvolavacka da uplatnit alebo nie
ja mam auto kupene na slovensku
ja mam auto kupene na slovensku
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
Vztahuje se i na Zafiry, i na dovezené ! Zajeď do Oplu a nenech se odbýt. Já mám zkušenost s naprostou ochotou, do hodinky jsem odjížděl.
- irmscher
- Kontaktovat uživatele:
na to asi nemusíš anio do Opla ,satčí tech2..,starej klíč odhlásit,novej spárovat a přihlásit...Astra pobere tušim pouze 2kusy,takže jako třetí klíč bys to tam nedodal.
http://www.astraopc.estranky.cz/ Astra OPC
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT
na peklo se zvoní tlačítkem SPORT