Popis ::Možnosti klíče
Re: Popis ::Možnosti klíče
Jen dvě minuty ?? Včera jsem koupila taky baterku, ale ani se neodvážim jí vyměnit, za dvě minuty to nestihnu .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- Reklama
jak se zavíraj okna klíčem zkoušel jsem a nejde nebo to maj jen někaký autíčka d...
Terezka ak si zvládla skúšky tak toto zvládneš
Áno treba to mať aktivované
Áno treba to mať aktivované
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
No ja myslim že když nestihneš ty 2 min tak by to mnělo jit synchronizovat jak je v JAK nA TO ,u nevyskakujiciho kliče se musi při každy vyměně baterie synchronizovat ,muže se něco tou synchronizaci podělat? kdyby se to třeba na poprve nepovedlo
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
Synchronizovat??? Slyšim poprvé..bohužel nemám vystřělovací klíč, ale ten obyč, takže jak to tak vidim, žádná baterka se měnit nebude, to ještě vydržim...
martini: aká synchronizácia? ja keď som astru priviezol pred rokom tiež som otváral auto z diaľky ,teraz už je to horšie takže to asi vymením ...ale s tou synchronizáciou si ma trošku vystrašil
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Zdar,
A co ak by ste si pred tym ako sa zacnete bat najprv nieco precitali ... napr manual. Synchronizacia prebieha automaticky po zasunuti kluca do spinacej skrinky...vid priloha.
Prajem pekny den.
M.
A co ak by ste si pred tym ako sa zacnete bat najprv nieco precitali ... napr manual. Synchronizacia prebieha automaticky po zasunuti kluca do spinacej skrinky...vid priloha.
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
+ Sada Enjoy Plus, Metalická barva, Rádio CD30 MP3 - 7repro, Přední mlhová světla, Ráfky z lehkých sliltin, Palubní počítač, Tempomat, ....
To jsem už předtim četla, ale při mojí manuální zručnosti to nevidim tak hladce. Bát se přece můžem i informovaný, ne ?
A ještě tam píšou, že u nevýklopýho klíče to máš radši nechat na servisu, tak by to tam přece nepsali, kdyby to člověk nemohl nějak skopat?
A ještě tam píšou, že u nevýklopýho klíče to máš radši nechat na servisu, tak by to tam přece nepsali, kdyby to člověk nemohl nějak skopat?
- MrMarian
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj,
Vsade pisu ze mas pouzit original diely a mas vsetko nechat na autorizovany servis ... pomaly aj naplnenie ostrikovacov ...ale ked sa bojis ... tak stym zajdi do autorizaku a aspon budeme vediet kolko si vypytaju za vymenu baterie v kluciku ... asi 2min. prace... Ja som bol teraz na zarucnej prehliadke tak aj mne pponukli bateriu Varta 2025 za 67Kc + samozrejme pracu ... tak som ich poslal z dvoch dovodov do prec... jednak ta bateria sa da bez problemov kupit do 30Kc (takze ich zisk je pouze 100%) a este mi dialkove funguje bez problemov a oni maju menit kazde 2 roky - ale ked sa niekto chyti tak zaplati cez 100Kc a ani nezmurkne.
Prajem pekny den.
M.
Vsade pisu ze mas pouzit original diely a mas vsetko nechat na autorizovany servis ... pomaly aj naplnenie ostrikovacov ...ale ked sa bojis ... tak stym zajdi do autorizaku a aspon budeme vediet kolko si vypytaju za vymenu baterie v kluciku ... asi 2min. prace... Ja som bol teraz na zarucnej prehliadke tak aj mne pponukli bateriu Varta 2025 za 67Kc + samozrejme pracu ... tak som ich poslal z dvoch dovodov do prec... jednak ta bateria sa da bez problemov kupit do 30Kc (takze ich zisk je pouze 100%) a este mi dialkove funguje bez problemov a oni maju menit kazde 2 roky - ale ked sa niekto chyti tak zaplati cez 100Kc a ani nezmurkne.
Prajem pekny den.
M.
Opel Astra H 1.6 16V 85kW Z16XER Enjoy 7/2009 sedan
...měnil jsem před týdnem a bez problémů, Duracellka za 40,- Kč. Nevím jestli jsem to stihl za 2 minuty , ale pro jistotu jsem, jak to píšou v návodu, odemkl normálně klíčem a "synchronizoval" nasunutím do zapalování. Vše funguje jak má.