Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
- Oťas
- Kontaktovat uživatele:
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Dneska návštěva u Vojty, který mi aktivoval (povolil) tempomat, zavírání oken klíčkem a tlač. Sport.
Tímto bych mu chtěl ještě jednou poděkovat.
Tímto bych mu chtěl ještě jednou poděkovat.
Astra H 1.9CDTI Enjoy 88kW / 280Nm kombi, nyní 104,3kW / 321Nm, Bi-xenon, bez DPF, EGR-OFF - teda přiškrcen...
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
OP-COM k dispozici
Astra G 1.6 16V hatchback,xenon,EGR-OFF
- Reklama
Dneska vyrazim do Chorvatska. Jedu na Pag. Jupii.
Astra H Caravan Elegance 1,6 77 kW
mám něco podobnýho, Praha-Magdeburg a zpět, 3 lidi, 2 kola na střeše, klima a spotřeba jen 5,2L, rychlost na dálnici tam max 120 km/h, zpět prázdnej i 180km/hTereza píše:Tak já jsem absolvovala cestu Praha-Berlín-Praha s průměrnou spotřebou 4,8 litrů. Jen je teda Astra celá zadělaná od toho hmyzu z dálnice, ale jela statečně. A natankovala jsem si plnou nádrž německý nafty u Aralky.
tankoval jsem Vervu v Praze
EX Opel Astra H caravan
Já dnes jel ke klempíři a spotřeba 0 litrů. A jak mi to frčelo (na tyči)
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska příjezd do autocampu wilsonka u dalesicke přehrady.škoda jen, že jsem se po cestě potkal levým zrcátkem s protijedoucím autem .ale odneslo to jen sklo a trochu škrabnuty lak.celkem se divím, protože to byla pecka jak blázen.
Tak ja konečně dnes vyměnil chladič klimatizace a šlo to jen s demontaži masky někdo tu psal že se musi dat dolu i plast narazniku tak to neni potřeba ,po vykendu dam naplnit a snad to bude OK
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
My sme dnes navštívili ME pretekov do Vrchu na upršanej pezinskej Babe...ale to hlavné čaká astru o týždeň, cesta do Chorvátska...snáď prebehne bez problémov
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Dnes vyrážíme na týden do Špindlu, trocha té turistiky nemůže škodit
Kolem 140, někdy i malinko rychleji, ale v průměru asi tolik..ale pak nás na nějakym jejich autobahnu chytla stau, tak jsme se snažili objiždět přes okresky. Spotřeba mě taky příjemně překvapila.corsaczek píše:Jak jsi jela rychle? Spotřeba pěkná
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Tak jsem měl dneska sen , jak mi Pragovka „Vejtřaska“ totálně nabořila Astru na odpis.
Úplná noční můra, normálně jsem tam sebou seknul do prachu cesty a brečel jako malej se slovy Nééééé, moje autíčko !!! Pak jsem se naštěstí vzbudil. Snad to nebyla předtucha
Úplná noční můra, normálně jsem tam sebou seknul do prachu cesty a brečel jako malej se slovy Nééééé, moje autíčko !!! Pak jsem se naštěstí vzbudil. Snad to nebyla předtucha
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH