českej navod by byl?vojta píše:Prodám origo loketní opěrku s odkládacím prostorem která se montuje do opěradla (jde do všech typů sedaček)
další foto a návod zde http://www.astra-h-forum.de/viewtopic.php?t=12482 (nutná registrace)
mám černou textilní i koženou (např. pro výbavu cosmo)
opěrky jsou NOVÉ včetně montážního materiálu
cena 3000 kč/kus
originální loketní opěrka
Re: P: originál loketní opěrka
astra h Z 16XEP Twinport n JOY 2004 SPORT OP-COM XENONY AFL
- Reklama
Čeče já jsem total na takový věci,ale i tohle se mi podařilo.Zaregistroval jsem se na německém foru a je tam foto návod.Co víc chtít?!?!?!
Zafira B,2006,1.9 CDTI 74kW
Na zadní strane odděláš potah, je jen zaseknutý do sebe v takvých umělohmotných ližinách. To jde snadno. Tam pak na boku kostry sedačky vydíš díru a otvory pro šroubky se závity. Našroubuješ ten zklápěcí mechanizmus a pořádně dotáhneš. Pak přiložíš boční látku a nožem vyřízneš kulatý otvor, aby potah krásně přilnul zpět k sedadlu. Secvakat zpět potah do sebe. Na ten tisícihran navlékneš tu slzu z molitanu a pak tu plastovou krytku, která schová drobné nepřesnosti při řezání. Ta se musí přesně trefit packama na zácvaky a musí krásně cvaknout a držet pevně (asi největší problém). Ten plíšek tam nijak nepasuje, tak ho zahod . Vždy má něco zbýt. Pak jen nasuneš na tisícihran opěrku a je to. Tot stručný návod pro ty kterým se nedaří přihlásit na DDR forum.
já ho tam taky nedávám protože se mi ještě nestalo že by pasoval a jeho funkce je diskutabilní
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Já tam nechal ten původní z vnitřní strany sedačky.Byl na šroubkách neco jako vymezovač.Nechtělo se mi ho kuchat ven.Myslím si že plní funkci,že loketka nebrní,nebo
se netřepe.Prostě to spevnuje zevnitř.
se netřepe.Prostě to spevnuje zevnitř.
PS:Ještě jednou Vojto díky.Udělal jsi mi radost jak malýmu děcku.
a my ostatni sa uz nemusime bat ze pocas nasej nepozornosti tie nase odmontujes
Midzi píše:a my ostatni sa uz nemusime bat ze pocas nasej nepozornosti tie nase odmontujes