Sportovni filtr sani K&N
Re: Sportovni filtr sani K&N
Tak teprve pred tydnem jsem vratil K&N vlozku. Takze jsem ji neocekavane testoval trosku delsi dobu nez jsem mel v planu Ted porovnam jak Astra jede s origos filtrem. Uvidim az nekam pojedu dal jak auto jede (na trase kterou znam) a co to udela se spotrebou. A pak Vam sdelim svoje postrehy
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
tak co?nějaké postřehy,porovnání?brzy budu měnit filtry tak by mě to zajímalo jestli dát origo či ne
taky mě zajímá výsledek tvého testování
Opel Astra H | hatchback | 1.9 CDTi - 110 kw
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
DPF off, SILENCER off
Ondra-sek.cz - vše pro cestování s miminkem
Tak sem na origos filtr neco malo najel. Poznatky jsou nasledujici. Auto si myslim ze jde lip do otacek, hlavne z tech nizkych. Jel jsem nedavno do Teplic a v jednom opravdu tahlem kopci sem mel pocit ze Astre dost spadly otacky oproti tomu kdyz jsem ho jel s K&N filtrem. Samozrejme by to chtelo parkrat vyzkouset a pak by se videlo jestli na to nemelo vliv neco jineho. Zvukove sem rozdil nepocitoval. Jako ze by motor byl vic hlucny od sani. Co se tyce spotreby, tak ta je vice mene stejna (furt jezdim mezi 6,5 - 7 litry). Opet sem moc dalku nejel, tak nemuzu presne posoudit. Ted v lete autem bohuzel moc nejezdim Asi nejlepsi by bylo prakticky vyzkouset dve Astry se stejnymi motory. Jednu se seriovym filtrem a druhou s K&N filtrem. Testnout je na zrychleni, pruznost, jizdu do kopce apod.
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Veľa záleží aj na teplote nasávaného vzduchu
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
To taky samozrejme. Proto je naprosto nevhodny montovat sportovni filtry sani a'la konusovy kosiky. Ty sa davaji na konec saciho potrubi, takze berou vsechno teplo od motoru, coz neni nic mocKesi píše:Veľa záleží aj na teplote nasávaného vzduchu
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
když si člověk dá tu práci tak na netu vyhledas vice článku o filtrech KN tudiz ani nemusis testovat oni to maji uz otestovane a vse co je o nich napsano je pravdive...kazdopadne je to trochu znat na vykonu,ale hlavne casem se investice vrati jelikoz je filtr nesmrtelnej a da se cistit,takze ten kdo koupi filtr KN neudela vubec chybu...
Opel Astra OPC
Nevim nevim s tou návratností Ona ta čistící sada na tyto filtry + olejíček, kterým se pak má zase napustit taky stojí dost peněz. Takže nula s nulou pojde a výsledek je jen placebo efekt.
- vojtavojta
Ahoj, taky přemýšlím nad tím filtrem. Ale potřeboval bych katalogové číslo, taky mám 1,6, 77kW, Beavis - vzpomeneš si na ně??
Astra H 1,6 16V 77kW 10/2005
OP-COM
OP-COM
No covece na katalogovy cislo si nevzpomenu, ale treba ho najdes tady: http://cgi.ebay.de/K-N-Luftfilter-Tausc ... 35a3e9ac94