Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
dneska byl konečně čas a holka dostala nové spz navíc před magistrátem stála krásná astra sedan,ale bohužel letáček na tento web za stěrač nedostal,protože je mám v přihrátce mého géčka
- Reklama
ja som sa vcera vratil z dalsieho vyletu. Vsetko prebehlo dobre az na to ze mi asi odisla baterka v kluci. Trocha som zmatkoval kedze v BA mame premnozene komare a vtedy sa dost zle premysla Ale nakoniec som prisiel na to ako zamknut vsetky dvere bez pouzitia kluca.
A jak uzamkneš kufr??Midzi píše:ja som sa vcera vratil z dalsieho vyletu. Vsetko prebehlo dobre az na to ze mi asi odisla baterka v kluci. Trocha som zmatkoval kedze v BA mame premnozene komare a vtedy sa dost zle premysla Ale nakoniec som prisiel na to ako zamknut vsetky dvere bez pouzitia kluca.
Asi stačí vlézt do auta zadníma dveřma, natáhnout se dopředu a zamknout tlačítkem centrálu na přístrojovce, pak vylézt a zabouchnout, nefungovalo by to tak? Auto se nezamkne jen pokud jsou otevřený dveře řidiče. Teda myslím
presne tak som to urobil a zamkol sa aj kufor
Teda, to musím vyzkoušet. Nemyslel jsem si, že se kufr klíčem nezamkne. Doteď jsem si myslel, že to klíčem, nebo dálkou funguje stejně.Midzi píše:presne tak som to urobil a zamkol sa aj kufor
Nebo nechat klice v zapalovani, aby fungovalo ovladani el. oken. Stahnout si okenko a vylezt ven. Zavrit dvere zvenku. Natahnout ruku dovnitr okenkem a tlacitkem na pristrojovce si zamknout auto.pueblo píše:Asi stačí vlézt do auta zadníma dveřma, natáhnout se dopředu a zamknout tlačítkem centrálu na přístrojovce, pak vylézt a zabouchnout, nefungovalo by to tak? Auto se nezamkne jen pokud jsou otevřený dveře řidiče. Teda myslím
A ted to hlavni. Podrzet tlacitko ovladani okenka na 1s, aby se okenko zacalo zavirat na doraz a rychle vytahnout klicky ze zapalovani a nenechat si privrit ruku do okenka.
Ma to ale i sva rizika. Pokud se neco pos*** a klicky ti treba upadnou, nebo je nestihnes vytahnout ze zapalovani, tak je to skvelej zpusob jak si zamknout klice vevnitr
Drzim palce vsem co to budou zkouset
Jen tak mimochodem je tam i nouzove zamykani v pripade vybite autobaterie. Ve dverich je u zamku takova sterbinka a tam staci zastrcit klic a zamek se zamkne. Pak muzes dvere normalka zabouchnout.Midzi píše:presne tak som to urobil a zamkol sa aj kufor
x-father píše:Nebo nechat klice v zapalovani, aby fungovalo ovladani el. oken. Stahnout si okenko a vylezt ven. Zavrit dvere zvenku. Natahnout ruku dovnitr okenkem a tlacitkem na pristrojovce si zamknout auto.pueblo píše:Asi stačí vlézt do auta zadníma dveřma, natáhnout se dopředu a zamknout tlačítkem centrálu na přístrojovce, pak vylézt a zabouchnout, nefungovalo by to tak? Auto se nezamkne jen pokud jsou otevřený dveře řidiče. Teda myslím
A ted to hlavni. Podrzet tlacitko ovladani okenka na 1s, aby se okenko zacalo zavirat na doraz a rychle vytahnout klicky ze zapalovani a nenechat si privrit ruku do okenka.
Ma to ale i sva rizika. Pokud se neco pos*** a klicky ti treba upadnou, nebo je nestihnes vytahnout ze zapalovani, tak je to skvelej zpusob jak si zamknout klice vevnitr
Drzim palce vsem co to budou zkouset
to je prilis jednoduche aby som to robil
Tak dnes vymena oleja (teraz mam Castrol Longlife),vymena všetkých filtrov,vyčistenie a naplňenie klimatizácie - spolu 211 eur..
Sranda bola keď mi mechanik povedal že nemože najsť pelový filter ,a ešte väčšia bola keď ho vytiahol.Už sa nečudujem že to tam smrdelo a že som bol stále chorý.Filter bol úplne čierny plnývšeličo možného,od lístia,po neidentifikovateľné veci ...
Sranda bola keď mi mechanik povedal že nemože najsť pelový filter ,a ešte väčšia bola keď ho vytiahol.Už sa nečudujem že to tam smrdelo a že som bol stále chorý.Filter bol úplne čierny plnývšeličo možného,od lístia,po neidentifikovateľné veci ...
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005