zabezpečení proti krádeži

Pokud se váš dotaz nehodí do žádné sekce pište jej sem.
Odpovědět
JirkaF

Re: zabezpečení proti krádeži

Příspěvek od JirkaF » 04 čer 2010, 14:06

milosh píše:Mas nekde foto jak to vypada na tvem aute?
Jo, pár obrázků jsem bliknul. Doma juknu, zmenším a plácnu to do tohoto postu, OK?

Tak jsem něco vyšťáral. Nejsem dobrý fotograf, takže to berte, jako spíše technické foto.
elní sklo.JPG
idič-spolujezdec.JPG
spolujezdec1.JPG
Mám ještě pár pohledů, ale prý nesmím víc než 3, tož pokud bude zájem, tak třeba do jiného postu.
Naposledy upravil(a) JirkaF dne 04 čer 2010, 16:48, celkem upraveno 1 x.

Reklama

milosh
Administrátor

Příspěvek od milosh » 04 čer 2010, 14:06

Jo ale az se neco stane a budes potrebovat rychle prachy to se budou kroutit...

Ja jsem u "Cesky" sice zaplatim vic ale nebudu muset cekat na opravu mesic dva jako u jinych pojistoven (v lepsim pripade).

OK Jirko :)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet

Westler

Příspěvek od Westler » 04 čer 2010, 14:32

Milosh: Presne tak, mnoho lidi kouka jen na cenu, ale uz nevidi ty problemy ktery nastanou kdyz ma pojistovna neco vyplatit. Dostat prachy z CPP je nadlidsky vykon, ostatni "levne" pojistovny na tom nejsou o moc lip. Radsi si trochu priplatit a kdyz se cokoliv stane, tak se na prachy od pojistovny muzes spolehnout.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

dimi

Příspěvek od dimi » 04 čer 2010, 14:40

Leptání oken je super levné a rychlé zabezpečení. Díky JirkaF za tip 8-)

emvee

Příspěvek od emvee » 04 čer 2010, 14:50

Já myslím, že u každý pojišťovny je to o tom, na jakýho likvidátora narazíš. Spousta lidí nadává na kooperativu a já s ní neměl problém, po tom, co mi nějakej kretén rozmlátil okno a ukradl dětskou sedačku. Ta cena je nízká díky makléři, kdybych to tam uzavíral osobně, tak se určitě na tuhle cenu nedostanu...
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.6 TWINPORT, 77kW (2006)
Obrázek

emvee

Příspěvek od emvee » 04 čer 2010, 14:55

Ještě mě napadla jedna věc: "já si radši připlatím" u pojištění neberu jako argument, pojišťovny mají zrovna u aut v těch cenách takový sádlo navíc, až to hezký není. když jsem odcházel od kooperativy, tak dvě hodiny po tom, co jsem u nich sepsal výpověď, mi ta paní volala, že kdybych si to rozmyslel, tak už by to nestálo 15 za rok, ale 11...
OPEL ASTRA H CARAVAN, 1.6 TWINPORT, 77kW (2006)
Obrázek

Westler

Příspěvek od Westler » 04 čer 2010, 15:16

emvee - pod pojmem priplatim nemyslim ze je budu sponzorovat nekolika tisici kc rocne navic, ale ze nebudu vyhledavat kde to maji o tri, pet stovek rocne levnejsi.
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"

JirkaF

Příspěvek od JirkaF » 04 čer 2010, 22:31

dimi píše:Leptání oken je super levné a rychlé zabezpečení. Díky JirkaF za tip 8-)
Tak ještě jednou dík za dík. No a pro velký úspěch :) přidávám ještě další tři zbylé kousky.
spolujezdec2.JPG
zadní.JPG
zadní-kombi.JPG

Tereza

Příspěvek od Tereza » 29 čer 2010, 10:03

Na povinnym hodně lidí šetří a pak chudák ten, kdo je nabouranej pojištěncem týhle levný pojištovny, naposled co naboural jeden týpek bráchu, tak to co z tý pojištovny brácha dostal nebylo ani na novej nárazník, natož na vyklepání toho zbytku a na lakování, tak jezdí s nabouranym :(.

Kluci, asi blbá otázka, ale na co je to VIN vyleptaný na všech oknech? Jestli bych si to taky neudělala třeba...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW

JirkaF

Příspěvek od JirkaF » 29 čer 2010, 13:21

Tereza píše:Na povinnym hodně lidí šetří a pak chudák ten, kdo je nabouranej pojištěncem týhle levný pojištovny, ...
Souhlas Terezo. Pokud nejsi dost bohatá na dobrýho právníka, kterej je pořádně skřípne(což asi málokdo), tak máš pravdu. Bohužel. :cry:
Tereza píše:Kluci, asi blbá otázka, ale na co je to VIN vyleptaný na všech oknech? Jestli bych si to taky neudělala třeba...
Jsem Ti něco zkopčil z mého postu...
Zdůvodnění toho proč to udělat a proč to funguje proti zlodějům mi zatím přijde logické.
Zloděj údajně dostane od překupníka zlomek reálné kupní ceny prý tak 5-10%. Což u mě by bylo tak max. do 20tKČ. Kdyby ale měl vyměnit všechny skla, sehnat taková, která odpovídají roku výroby, atd. tak by ho to stálo víc, než kolik za to dostane.

Odpovědět