Díííkbeavis píše:Super nasviceny fotky
Opel Astra H Caravan 1.8 103kW - Pete
Re: Opel Astra H Caravan 1.8 103kW - Pete
Pete / Opel Astra H Caravan 1.8 ECOTEC 103kW / ENJOY
- Reklama
Jinak samozrejme kara je taky hezka! Hlavne ty kola Vsechny vas kluci obdivuju co musite mit auta pres noc venku. Ja nechat Astru jednu noc venku, tak nespim
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
Ty nemas Jarousi havarijni? Ja jo tak spim klidne
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Havarijku nemam. Ale i kdybych ji mel, tak bych klidne nespal To je asi udel toho mit garaz hezky v dome
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
fotky máš opravdu luxusní a samozřejmě i pěkná astřička s výborným motorem
Díky všem za pochvalu
beavis :
Spaní mám celkem klidné, mám havarijko, 5% spoluúčast + na první tři roky jsem si připlatil Eurogap od Carlife.
http://www.carlife.cz/produkty/eurogap/
Při krádeži nebo totální škodě část dostaneš z havarijka (dle stáří auta), Carlife doplatí zbytek ceny do 100% včetně spoluúčasti.
Je to podle mě při koupi nového auta lepší řešení než sebelepší alarm, který stejně krádeži nezabrání.
Jediné, s čím by mohl být problém je drobná škoda do 5.000 Kč (spoluúčast). Tu si musím zaplatit sám. Třeba vandal, kterého nepřistihnu při činu.
beavis :
Spaní mám celkem klidné, mám havarijko, 5% spoluúčast + na první tři roky jsem si připlatil Eurogap od Carlife.
http://www.carlife.cz/produkty/eurogap/
Při krádeži nebo totální škodě část dostaneš z havarijka (dle stáří auta), Carlife doplatí zbytek ceny do 100% včetně spoluúčasti.
Je to podle mě při koupi nového auta lepší řešení než sebelepší alarm, který stejně krádeži nezabrání.
Jediné, s čím by mohl být problém je drobná škoda do 5.000 Kč (spoluúčast). Tu si musím zaplatit sám. Třeba vandal, kterého nepřistihnu při činu.
no musim uznat ze tie fotky su jedny z najkrajsich co som tu na fore videl, vidno ze si si dal zalezat. Skoro ako keby to bolo z nejakeho prospektu. Tie kolesa su nadherne.
Moc děkuju za uznání ! Snažil jsem se. Už dlouho jsem hledal místo, kde by to autu opravdu "seklo". A napadla mě ta podzemka. Ty zářivky krásně vytáhnou hrany. Fotky s hroznovým vínem jsem fotil na jižním Slovensku u manželčiných rodičů.Midzi píše:no musim uznat ze tie fotky su jedny z najkrajsich co som tu na fore videl, vidno ze si si dal zalezat. Skoro ako keby to bolo z nejakeho prospektu. Tie kolesa su nadherne.
Kola sice nejsou originál OPEL, ale myslím, že Astře sluší. Velikost je pro mě OK - 16". Sedmnáctky by byly ještě lepší, ale asi už dost tvrdé a taky přezouvání by bylo o chlup dražší. Jinak dávám přednost originálnímu příslušenství.
Tak jsem byl dnes v servisu (Mnichovo Hradiště).
1. Seřízeny všechny boční dveře. Svištění na B-sloupku se zlepšilo. Teď už sviští jen zrcátka a A-sloupky S tím ale asi nic neudělám. Leda bych uřízl zrcátka a dal místo nich kamery, ale to už by to Astře tak neslušelo Boční zrcátka Astry jsou jedny z nejhezčích vůbec. To ale asi není novinka Seřídili mi i zadní lampy, aby líp lícovaly s plechem. To stejné se zadním nárazníkem. Při opravě v Praze si totiž po nalakování nárazníku a výměně zadní lampy nedali příliš práci s naladěním spár. Do Prahy už nee.
2. Sluníčko na pátých dveřích odstraněno, místo ošetřeno novou vrstvičkou zinku.
3. Přeleštěny šrámy z parkovišť a že jich pár bylo. Lidi se prostě neumí chovat
Celková cena 890 Kč ...
1. Seřízeny všechny boční dveře. Svištění na B-sloupku se zlepšilo. Teď už sviští jen zrcátka a A-sloupky S tím ale asi nic neudělám. Leda bych uřízl zrcátka a dal místo nich kamery, ale to už by to Astře tak neslušelo Boční zrcátka Astry jsou jedny z nejhezčích vůbec. To ale asi není novinka Seřídili mi i zadní lampy, aby líp lícovaly s plechem. To stejné se zadním nárazníkem. Při opravě v Praze si totiž po nalakování nárazníku a výměně zadní lampy nedali příliš práci s naladěním spár. Do Prahy už nee.
2. Sluníčko na pátých dveřích odstraněno, místo ošetřeno novou vrstvičkou zinku.
3. Přeleštěny šrámy z parkovišť a že jich pár bylo. Lidi se prostě neumí chovat
Celková cena 890 Kč ...
17 stky sú ešte OK. A odkiaľ máš manželku keď to nie je tajné
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan