Co se vám na háčku nelíbí? Co vám na háčku vadí?
Re: Co se vám na háčku nelíbí? Co vám na háčku vadí?
Mě dost vadí vrzající sedačka (už se tady o tom hodně psalo) - to je asi nejvíc nepříjemná věc. Po pročištění a promazání to sice přesnate, ale jen tak na měsíc. To je největší slabina co jsem zatím našel V interiéru bych se mě ve stropě místo dvou divných "krabiček" u osvětlení líbíla příhrádka.
Opel Astra H Caravan 1.9 CDTI, 88 kW
http://www.tisk-vizitek.cz/ | http://www.tiskarnaslatina.cz
http://www.tisk-vizitek.cz/ | http://www.tiskarnaslatina.cz
- Reklama
Aha, a změna výšky sedačky (a tím i úhlu vůči zrcátku) nepomáhá?Kesi píše:Na Golfe bliká aj okraj ktorý prečnieva cez zrkadlo a v noci to vadí. Aspoň mne
Som zvyknutý mať sedačku celkom dole
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
By si sa čudoval ale nie
Spíše "pilot F1". Hodně lidí to tak má. Sedí, spíše leží utopení v sesli a před sebe moc nevidí. Zato na oblohu mají výhled super.Kesi píše:By si sa čudoval ale nie
To já jsem přesně opak. Sedačka až nahoře, nad hlavou tak 3cm, opěradlo rovně, volant nahoře na vzdálenost zápěstí natažených ruk. Vidím celou kapotu a celkem i před ni. Orientace podle hvězd mi moc nejde.
Naposledy upravil(a) JirkaF dne 06 říj 2010, 08:35, celkem upraveno 1 x.
Letec
letec
ja to mam rad uvolnene ... sedim v aute ako vo vani , sedacka na doraz dolu, sedak blizsie k pedalom, operadlo tak 110 stupnov voci podlahe, volant na max nizko a dozadu ( smerom ku mne ) ...proste pohoda
minule som si chcel rychlo ( lialo ako z krhly ( konve)) sadnut do sluzobnej oktavky po vyssom kolegovi a skoro som si odrazil stehno , ked som mu potom vynadal ze sa lepi na celne sklo povedal ze musi vidiet na koniec kapoty, odvtedy rozmyslam ze preco ?
ale kazdy ma asi nejaky zvyk
ja to mam rad uvolnene ... sedim v aute ako vo vani , sedacka na doraz dolu, sedak blizsie k pedalom, operadlo tak 110 stupnov voci podlahe, volant na max nizko a dozadu ( smerom ku mne ) ...proste pohoda
minule som si chcel rychlo ( lialo ako z krhly ( konve)) sadnut do sluzobnej oktavky po vyssom kolegovi a skoro som si odrazil stehno , ked som mu potom vynadal ze sa lepi na celne sklo povedal ze musi vidiet na koniec kapoty, odvtedy rozmyslam ze preco ?
ale kazdy ma asi nejaky zvyk
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007
OPEL Astra H caravan 1,6 77kw Z16XEP---- 2006---> ex
OPEL FRONTERA 2.2DTi 85kw ---- 1999 ---> ex
OPEL ASTA G caravan 1,6 74kw ----1999 ---> ex
OPEL VECTRA sedan 1,8 ??kw ----1991 ---> ex
Proti gustu, žádný dyšputát.bacardi píše: letec
Těžko říct. Asi pro pocit lepší kontroly díky lepšímu rozhledu okolo vozu, pocitu lepší kontroly nad vozem(jakýkoliv ovladač není nedostupný, nebo budík neviditelný).... Krhla je dost dobrá, to jsem neslyšel. A vieš čo je také to henten drevokocůr?bacardi píše: minule som si chcel rychlo ( lialo ako z krhly ( konve)) sadnut do sluzobnej oktavky po vyssom kolegovi a skoro som si odrazil stehno , ked som mu potom vynadal ze sa lepi na celne sklo povedal ze musi vidiet na koniec kapoty, odvtedy rozmyslam ze preco ?
Jj, no problema.bacardi píše:ale kazdy ma asi nejaky zvyk
henten drvokocur = tamhleta veverka
OPEL Vectra C 1,9 88kw 2007