Red GTC Z18XE by Samothe
Re: Red GTC 1.8 92 Kw by Samothe
hned to lepsie vypada
- Reklama
Náádherný auto,ještě lepší barva ,sedne k němu jak prdel na hrnec .Kdybych neměl rodinu,tak jdu do něj místo Zafiry,at slouží bez poruch a ve zdraví
Moje Zafirka 1,9cdti 88kw
Ta barva je prostě dokonalá, po tý jsem taky toužila. Krásnej kousek, gratuluju!
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
vždycky si najdu auto s né moc výdanou barvou
ale tahle se mi moc líbí více než černá kterou jsem vždycky chtěl
ale tahle se mi moc líbí více než černá kterou jsem vždycky chtěl
dobře si udělal, černá je ohraná a navíc by byla furt jako prase ! Brácha má černý auto, a jelikož je notorický leštič a nesnáší auto špinavý tak z toho úplně šílí
to máš pravdu,barva okoukaná a stále špinavá,ikdyž mě vůbec nevadí leštit auto pokud je moje
No ono je pucovat a pucovat , taky miluju čistý auto ...a proto už mám druhý v pořadí v "nudné" stříbrné. Dvakrát do roka pořádně umyju, naleštím a mezitím jen občas wapka a jelenice. Černý auto projede kolem řepkovýho pole, pak lehký jarní deštíček ....a vypadá jako by se právě vrátilo z Dakaru
JA wapku kazdy tyden u pumpy a cisty je to taky porad A to mame 2 opliky, takze jsem tam 2x tydne v podstate
Kazdopadne ted uz barvu chvalim, na ty 1 fotce cos daval nebyla nic moc ale ted super, jen si pred focenim priste vyluxuj v interieru
Kazdopadne ted uz barvu chvalim, na ty 1 fotce cos daval nebyla nic moc ale ted super, jen si pred focenim priste vyluxuj v interieru
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
dej pokoj s luxováním pršelo,jen jsem to blejsknul a zavřel dveře