![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Podložky pod SPZ www.opel-astra-H.cz
Re: Podložky pod SPZ www.opel-astra-H.cz
Pokud ma Otas posledni 4 tak sance mala ale je ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
Tak jsem si od Otase privezl poslednich 6ks podlozek, vezmu je do Letnan, na 1 uz mam odberatele pravdepodobne ![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
mam posledni 1ks ale uz zamluvenej, zaridim naky samolepky aspon.
škoda
nálepky asi žádné nechci,ještě musím odlepit ty čtyřlístky co mám nalepené na dveřích ![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Zvrácený :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Zdravim po pracovním víkendu,malý dotaz budou ještě k mání podložky pod SPZ?Měl bych zájem.
Astra H TwinTop 1.8(103KW) 16V-Cosmo r.v.2007
Samolepky mám objednané od března ,odkázal jsi mě na nick:rychlyradim,s kterým jse vše domluvil ale nicmilosh píše:mam posledni 1ks ale uz zamluvenej, zaridim naky samolepky aspon.
![Naštvaný :x](./images/smilies/icon_mad.gif)
Astra H 1.6 TWINPORT, 77kW / Z16XEP /
tu podlozku by som zobral aj ja, ale to asi do zrazu nestihame
-
- Kontaktovat uživatele:
Přátelé, nechte vyrobit tyhle 3D!
http://www.autopodlozky-spz.cz/informac ... lozky.aspx
Astru H ještě nemám, ale až ji mít budu, tak bych to bral. Kdyby ještě na krajích bylo zmenšené logo... Tak už si snad každý koupí "Háčko" jen kvůli tomu![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Navíc je to kompromis mezi černou a chromem...
Charlie..
http://www.autopodlozky-spz.cz/informac ... lozky.aspx
Astru H ještě nemám, ale až ji mít budu, tak bych to bral. Kdyby ještě na krajích bylo zmenšené logo... Tak už si snad každý koupí "Háčko" jen kvůli tomu
![Mrknutí ;-)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Navíc je to kompromis mezi černou a chromem...
Charlie..
Zdar.Ak to niekto pekne osefuje,tak by som si vzal.Sice nemam astru,ale zafiru,bude to tam lepsie vyzerat,ako niaka reklama jedneho bazaru.