Kdo jste z Gecka presel na Hacko
Re: Kdo jste z Gecka presel na Hacko
Koukam zakladna v Usti se zacina slusne rozrustat, jen tak dal, aspon do Letnan za mesic a kousek snad pojedem v hojnem poctu
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
jo jásná věc neni Šuplík jako Šuplíkmilosh píše:My mame doma taky 2 supliky od astry oboje beno, hacko o 24koni a 50vyssi kroutak, je to znat dost.
OPEL ASTRA H/1,7 CDTi/16V/59 KW/Essentia 5dr.
Vyuzil som v marci (pre CZ - breznu) akciu 24 hodin opel. Pri zlave 2000 eur som objednal astru H bielu casablanca. Staru G parizska modra som presunul dalej do rodiny... Astricka prisla o 6 tyzdnov. Ja pravdou, ze to nebol taky skok ako pre 3 rokmi z felicie na astru G, ale prvych 100 km som sa vytesoval ako blazon.. Proste parada.
Najkrajsia biela Astra H v nasom meste.
Ja přešel ze G. sedanu 1,7dti isuzu která měla na tach.220tis.nikdy jsem s ní žádnej problem neměl.Teď mám H.1,9 nafta v kombiku zatím max.spokojenost.Je pravda že v G. nebylo tolik knofliku a hejblátek.H je zase někde jinde.Prostě paráda.
Moje první auto byl Kadett 1.6i Automat, nádherný kousek v barvě Cassablanca weis dovezený ze Švýcarska. Opustil nás náhle, když se manželka připletla do řetězové havárky . Protože jsem nutně potřeboval auto a žádné háčko v automatu se tak narychlo nedalo sehnat, šest let jsem jezdil Renaultem Megane. Nebylo to špatné auto, ale poslední dva roky se začaly kupit malé ale protivné závadičky. Začali jsme uvažovat o novém autě a nakonec jsem se vrátil k Opelu - a mám pocit že jsem udělal fakt dobře
2 roky sem nikdo nepsal ale clenove z G fora pribyvaji
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Abych ti udělal Milouši radost tak píšu , po géčku přišla Mazda 3(stále v garáži a nemám na ní špatného slova ).. ale potřeba většího auta mě opět zavála na Oplácký stránky a domů dorazila ještě Zafirka B .. tak co spokojenej šéfe
Mazda 3 je dobrej povoz. Starší generace nebo nová?
- Frydex
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tééž jsem přešel. Po pěti letech s Géčkem, mám přes půl roku Háčko.... zpátky ni krok..
Frydexova Černá Mamba 1,7 CDTi 92Kw
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
A je vám jasné, že: "Jak to má kola, nebo kozy, tak s tím budou brzo problémy...."
Taky se hlásím do klubu..po sedanu G X16XEL následovalo Coupe Bertone Z22SE..a nyní kdesi od konce dubna H caravan Z19DT
Jo a abych nezapomněl dodat, tak zatím to jede..klep klep
Jo a abych nezapomněl dodat, tak zatím to jede..klep klep