Neeee to nesmis. Jestli si das do svetel modre zarovky, tak ti zacoudi svetlomet, bude zdevastovany a bude na vyhozenidark píše:Díky Daliku, já už to tu vzdal. Chodim na jiné fora tohle řešit, jelikož už je to tak po 3. co při jakékoliv upravě sériového auta mě tu lidi chtejí linčovatNaposledy když jsem si dával pružiny na auto.
Takže už vim, že tady mám max. tak řešit jaké žárovky sviti nejlip, vše ostatní je totiž devastující
Koho by zajímal průběh mého projektu, tak dieselpower, chiptuning. Tady je to ztráta času
Klidně LOCK nebo DELETE.
Měl jen jedny, od Eibachu vyjdou na 4500, což je dobrá cena. Já jsem s nima spokojený, takže ti je doporučuju. Kup jedině Eibach nebo Weitec, nic jinýho nekupuj. Ty Made in China by ti zachvili porupali na cz silnicich.Apikkk píše:A ty pružiny prodává, nebo měl jen jedny? Pružiny výjdou na kolik? Vím, že jich je víc, ale nekvalitnější jsou asi ty Eibach?
Naše další fóra: | astra-g.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |