koroze - reklamace
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Re: koroze - reklamace
Jednu vec nechapem, autorizovany servis ma tu koroziu opravit v ramci zaruky, ale predsa tu pracu mu musi preplatit opel, tak je to pre nich kseft tak ci tak, akurat zaplatene dostanu inou cestou.
- Reklama
No jenomže vedení oplu to musí nejdřív schválit, jinak jim to nezaplatěj. To by taky mohli zkrachovat A jak mi řekli v autorizovanym servisu, tak opel udělá prý všechno pro to aby tu reklamaci nemuseli uznat
Opel Astra H Cosmo Caravan 1.7 CDTI 74Kw
tak u mě to přesně platí,Opel udělal všechno proto aby reklamaci neuznal,chybí mi tam totiž při jedné servisní kontrole
zápis o kontrole karoserie (na kterou se Opel servis v SRN vyprdnul),takže prej mám smůlu,trvalo jim to asi tři tejdny,vyřizoval to nějakej pan Novák,co to má na starosti a ten je prej těmito reklamacemi tak zahlcen,že to tak dlouho trvá ,holt to opravim za svoje kačky ale za to budu všude hlásit ,že oply pořád reznou a Opel se k tomu staví zády ,
máme doma Punto z roku 93 a to bylo několikrát ve škarpě,je vodřený a vobouchaný snad ze všech stran ale koroze nikde!!!asi se měl Opel trochu přiučit od Italů jak dělat kastle a nejenom dieselový motory.
zápis o kontrole karoserie (na kterou se Opel servis v SRN vyprdnul),takže prej mám smůlu,trvalo jim to asi tři tejdny,vyřizoval to nějakej pan Novák,co to má na starosti a ten je prej těmito reklamacemi tak zahlcen,že to tak dlouho trvá ,holt to opravim za svoje kačky ale za to budu všude hlásit ,že oply pořád reznou a Opel se k tomu staví zády ,
máme doma Punto z roku 93 a to bylo několikrát ve škarpě,je vodřený a vobouchaný snad ze všech stran ale koroze nikde!!!asi se měl Opel trochu přiučit od Italů jak dělat kastle a nejenom dieselový motory.
ASTRA 1.6 16V Twinport
Mě ASTRA rezne uplně všude, při minulém servisu jsem se nenápadně zeptal jak se to řeší kdybych našel korozi ? Odpověd byla - okamžitě přijet, zrezivělá místa opravěji a já si zaplatím práci, jestli bych platil i případný materiál nevím. Celý díl, jako třeba blatník, se vyměnuje až když je prorezlej zkrz.
ASTRA H CARAVAN 1.7CDTI r.v.2004
přední blatníky jsou plastovývlk píše:Mě ASTRA rezne uplně všude
EX Opel Astra H caravan
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
no nevim jestli jsou blatniky plastovy,mam gtc a na 100% nejsou plastový....
Opel Astra OPC
možná tak u nějakýho renoldaMazety píše:přední blatníky jsou plastovývlk píše:Mě ASTRA rezne uplně všude
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
to sotva, mám je plastovývojta píše:možná tak u nějakýho renoldaMazety píše:přední blatníky jsou plastovývlk píše:Mě ASTRA rezne uplně všude
EX Opel Astra H caravan
jo a paroubek má sexy mozek
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
to by si mal potom poriadnu socialnu vybavu nemas tam HTP motor ajMazety píše:to sotva, mám je plastovývojta píše:možná tak u nějakýho renoldaMazety píše: přední blatníky jsou plastový
nemylis si nahodou blatnik s naraznikom?
Astra H Caravan 1.7 CDTi (17DTH), 6xABG, ABS, ESP, PDC, Fog Lights, BC + Check Control, CD70+CID
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek
Astra G Hatchback 1.7 TD (1.7TD) 1999-2008 R.I.P.
Diagnostika MDI, OPCOM, LAUNCH X431
Servis mobilných telefónov všetkých značiek