Spotreba dieselu 1.3, 1.7, 1.9 CDTI
Re: Spotreba dieselu 1.3, 1.7, 1.9 CDTI
Pozoruji to samé při V-Power diesel od schellu, Vervu od benziny na žatecký benzině nemají:( jinak beru naftu od omv. Na V-Power je znát jak jde trošičku líp motor do otáček a spotřeba je maliličko nižší, ale konkrétně v Žatci chtěj za litr V-power nafty 34,30 což je dost takže astře dopřeju jednou za čas. Dlouhodobý průměr se mi stále pohybuje (podle BC) kolem 5,5-5,8litru.
- Reklama
....nechci tě zklamat, ale u toho V-Power Dieselu to je spíš placebo. Diskutovalo se to na spoustě fór. Na rozdíl od Vervy, Aral/BP Ultimate a jiných prémiových dieselů totiž nemají zvýšené cetanové číslo ale jen jakousi tu jejich "kouzelnou " přísadu. Shellka mi připadá jako čistý marketing, nakecat lidem že tankují to co Ferrari F1 nebo Audiny v LeMans a tahat z nich prachy. Je ale fakt že lidi na to slyšej...
Bral bych rád tu Vervu jenže v Žatci je jen "obyč" Benzina a tam je prd ale zchválně vyzkouším až vyvezu astru někam dál a narazím na benzinu plus
Praha-Trnava a zpět, ještě něco jsem najezdil mimo
zbývá 421km dojezd
auto bylo plně naložený po strop
palivo Verva od Benziny
zbývá 421km dojezd
auto bylo plně naložený po strop
palivo Verva od Benziny
Naposledy upravil(a) Mazety dne 31 kvě 2010, 20:34, celkem upraveno 1 x.
EX Opel Astra H caravan
No tak v tomhle mám štěstí, Benzinu plus mám prakticky pod barákem a Verva je tam momentálně za 31,30 (dneska jsem zrovna bral), oproti normální naftě dražší o kačku což je na nádrži fakt pakatel.
Mazety: ty fotky zmenši !!!!!
Mazety: ty fotky zmenši !!!!!
hombre_71 píše:Mazety: ty fotky zmenši !!!!!
EX Opel Astra H caravan
zase az tak male si dat nemusel :
to je jen ikona, klikni a uvidíšMidzi píše:zase az tak male si dat nemusel :
EX Opel Astra H caravan
ja viem ale komu sa dnes uz chce klikat
A zkousely jste nekdo dojezd ? Ja mela nejmenci 14 km dle BC,ale buhuzel se mi kontrolka rozsviti jedno pri dojedu 100km, jednou 120km a jednou treba pri 70km...tak by mezajimalo jestli to ukazuje spravne ja myslela,nebo to vsichni tvrdi ze se rozsviti pri 100km a ikdyby to bylo jinak tak proc je to pokazde jinak to by se melo ukazovta pri stejne hodnote ne?Taky kdyz se dojedz blizi 30 km tam jeneuveritelky kolik km tam ta 30 vydrzi. A to me utvrzuje v tom ze pocita spatne, nebo se pletu?
Astra H Caravan 1,7 CDTi 74 kW r.v. 2005 najeto pres 300 000 km