elektróny ktorej znacky doporucujete ?
Re: elektróny ktorej znacky doporucujete ?
Zdarec,
koupil jsem ENZO, libila se mi kola i nazev znacky
Ale mel jsem spadeno na Borbety a Dezent.
koupil jsem ENZO, libila se mi kola i nazev znacky
Ale mel jsem spadeno na Borbety a Dezent.
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
- Reklama
Nebyl by obrázek celýho auta? Pro lepší představu...
Obrazek je v priloze ... Nechci delat vubec zadnou reklamu, sam jsem si lite kola koupil jinde, ale pro nazoronost jsem vybiral zde: http://www.elektrony.cz/ tam je obrazek auta a k tomu lze menit kola, naprosta parada. Mam kamamrady v belorusku, kteri jsou maniaci na auta a takovoudle stranku u nich nemaji.corsaczek píše:Nebyl by obrázek celýho auta? Pro lepší představu...
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
Zdarec,Samothe píše:tady obrázek mých kol Anzio 17"
na http://www.tuning-forum.cz je jeden člen nabízí v rozteči 5x110 ...
stejne kola mam muj svagr na vectre combi (btw, ten mi poradil opla a byla to dobra rada) a vypadaji moc paradne!
FazoL
Opel Astra H 1.6 Caravan
Opel Astra H 1.6 Caravan
parádní jsou o tom žádná od té doby co je mám se každý za mím autem otočí a každý kouká především dolů na kola zatím jsem na ně slyšel jen kladné názory tak to má být ..
Přehazoval jsem včera kola na zimní. Během umývání ráfků jsem zjistil, že tady tyto originální dělá Borbet. Mají z vnitřní strany svoje logo
Mám černou Astru,ale není člověka,který by se nepodíval na mé 17" DOTZ Hatori HANZO v černé.
Mas foto? Taky se mi libi tmavy kola na tmavym auteschuby píše:Mám černou Astru,ale není člověka,který by se nepodíval na mé 17" DOTZ Hatori HANZO v černé.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tady jsem vyšťoural jeden.