Přední nárazník - posunutí a deformace po zachycení obrubník
Přední nárazník - posunutí a deformace po zachycení obrubník
Prosím o radu. O víkendu jem zaparkoval tak nešťastně, že se mi zahákl přední nárazník (plastový díl várazníku na karoserii) za obrubník. Už se mi to párkrát stalo a tak jsem opatrně vycouval. Bohužel tentokrát provázeli couvání hlasité projevy nespokojenosti nárazníku...
Výsledkem bylo, že nárazník částečně vyskočil z bočních úchytů u blatníků a utrhly se spodní plastové nýty, které drží spodní část plastu pod motorem na šasi.
Částečně se mi před další jízdou podařilo nárazník nasadit zpět, ale u blatníků již nelícuje tak jako původně (spára je širší a je v ní vidět ta černá plastová lišta, na kterou se nárazník nasazuje) a přední část pod chladičem je výrazně vysunuta dopředu a mírně dostrany (podle děr na plastové nýty pod motorem je posun cca. 1-1,5cm dopředu a cca. 5mm bokem.
Dotazy:
- Dokážu takto zdeformovaný plastový díl nárazníku nasadit zpět aniž bych s tím musel do servisu? Zatím jsem nenašel žádný prasklý díl s výjimkou těch tří plastových nýtů pod motorem.
- Kde se dají koupi ty plastové nýty, které se mi střihly? Případně bych rád na stejném místě pro jistotu pořídil i další náhradní úchyty apod. které by mohly při demontáži/montáži/spasování nárazníku prasknout.
- Pokud se vám zdá tento problém na servis, kolik by ta "legrace" mohla stát za předpokladu, že skutečně není nic zásadního prasklého nebo nenávratně zdeformovaného?
Díky.
J.
Výsledkem bylo, že nárazník částečně vyskočil z bočních úchytů u blatníků a utrhly se spodní plastové nýty, které drží spodní část plastu pod motorem na šasi.
Částečně se mi před další jízdou podařilo nárazník nasadit zpět, ale u blatníků již nelícuje tak jako původně (spára je širší a je v ní vidět ta černá plastová lišta, na kterou se nárazník nasazuje) a přední část pod chladičem je výrazně vysunuta dopředu a mírně dostrany (podle děr na plastové nýty pod motorem je posun cca. 1-1,5cm dopředu a cca. 5mm bokem.
Dotazy:
- Dokážu takto zdeformovaný plastový díl nárazníku nasadit zpět aniž bych s tím musel do servisu? Zatím jsem nenašel žádný prasklý díl s výjimkou těch tří plastových nýtů pod motorem.
- Kde se dají koupi ty plastové nýty, které se mi střihly? Případně bych rád na stejném místě pro jistotu pořídil i další náhradní úchyty apod. které by mohly při demontáži/montáži/spasování nárazníku prasknout.
- Pokud se vám zdá tento problém na servis, kolik by ta "legrace" mohla stát za předpokladu, že skutečně není nic zásadního prasklého nebo nenávratně zdeformovaného?
Díky.
J.
ASTRA H Combi 1,6-twinport 77kW Z16XE1 r.v. 2007
- Reklama
Re: Přední nárazník - posunutí a deformace po zachycení obrubník
odkud si? všechen potřebnej materiál koupíš v oplu za pár kaček
milouši zavedl bych povinně uvádět bydliště nebo aspoň okres!!!
milouši zavedl bych povinně uvádět bydliště nebo aspoň okres!!!
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Omlouvám se, to mi z textu vypadlo. Mělo tam být: "kde v Praze se dá nakoupit...".
Zvládnu to "na dvorku".
J.
Zvládnu to "na dvorku".
J.
Zajel bych do autosalonu Škodovky 

tak v praze ti nepomůžu ale na dvorku to zvládneš
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Auto Steiger na Černokostelecký... oni už ani jinde nejsou. A jak říká Vojta, dá se to udělat na dvorku. Pokud budeš chtít, můžu Ti s tím helfnout...
Vojto, to je marný, už jsem psal několikrát, ať všichni uvedou bydliště (nemusí přesnou adresu) a typ auta, ale jak říkám, je to marný, je to marný...
Vojto, to je marný, už jsem psal několikrát, ať všichni uvedou bydliště (nemusí přesnou adresu) a typ auta, ale jak říkám, je to marný, je to marný...

A to by nešlo dát jako podmínku přihlášení, případně přispívání? Bylo by to drsný, ale učínný 

Brnkačka, když se můžou ptát na poště na politickou příslušnost...

Tak je hotovo!
Díly jsem nakonec koupil na Pankráci.
Zvládnul jsem to u tchána na dvoře na trávníku za půl hodiny bez komplikací.
Díky všem za pomoc a povzbuzení!
J.
Díly jsem nakonec koupil na Pankráci.
Zvládnul jsem to u tchána na dvoře na trávníku za půl hodiny bez komplikací.
Díky všem za pomoc a povzbuzení!
J.