koroze - reklamace
Re: koroze - reklamace
nevite někdo jestli si opel nějak centrálně eviduje garančni prohlidky?jde mi o to, pokud bych si do servisky nechal nabouchat chybějící kontroly s razítkem,jestli by na to v opelu přišli?
ASTRA 1.6 16V Twinport
- Reklama
bez zaruky : podla mna nie, ak si dobre pamatam, niekto tu uz pisal, ze chcel zistit servisnu historiu vozidla dovezeneho z D v servise v CR alebo SR, a nedalo, musel volat do D
Opel Astra J ST 1,4T 103kw LPG ( A14NET ), 12/2013
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
Opel Astra H, hatchback, 1,9 CDTi, 88 kw, Z19DT, r.v. 3/2006
tak jsem dneska ještě koukal na ostatní lemy dveří a koroze je úplně na všech,hodím sem o víkendu nějaký fotky,vypadá to dost nenápadně na stříbrnej metalíze ale je to tam,pokud neuspěju s reklamací,tak jsem rozhodnutej s tim zajet přímo do český centrály opelu, ať to tam taky vidí.
ASTRA 1.6 16V Twinport
a nemáš to takovou tu povrchovou rez od brzd co jde umejt? nechce se mi věřit že máš na všech lemech puchejře
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
vojta píše:a nemáš to takovou tu povrchovou rez od brzd co jde umejt? nechce se mi věřit že máš na všech lemech puchejře
bohužel nemám, je tam taková ta puchejřková,nechci strašit, ale až to nafotim a hodim to sem,tak si myslím ,že možná tady někdo zjistí,že je na tom stejně.technik v opelu říkal,že si toho lidi většinou všimnou až když se začne loupat barva a to je pak na reklamaci už pozdě.
ASTRA 1.6 16V Twinport
Tak jsem se v pátek rozhodl zajet do oplu s těma mejma 2 puchejřkama, ten druhý jsem ani nemohl najít, proto jsem začal auto pěkně mejt abych ho našel. Hledal jsem důkladně až jsem se zděsil v jakým stavu lak je. Rez je naprosto navšem, jenom snad na zadních dveřích nic. Je to hrozně nenápadný, většinou je to vidět pouze pod určitym úhlem, lehce zvednutý lak bez jiného poškození. V oplu vše nafotili a říkali že tohle jěště neviděli, lemy, všechny 4 dveře.Většinou prý reznou jenom zadní dveře. serviska nic moc tak uvidíme jak se k tomu opel postaví. Prý do 2 týdnů, pak dám vědět jak jsem dopadl.
Opel Astra H Cosmo Caravan 1.7 CDTI 74Kw
- sladas opc
- Kontaktovat uživatele:
celkem dosti zvlastni no,nejak mi to nesedi tohle vse nemyslim si ze by to melo takhle reznout,ale jsem zvedavej s cim prijdes...
Opel Astra OPC
Tak mě napadá, v souvislosti s tím co teď zažíváme u nás, nezažilo tvoje auto někde povodně ? Jasně, mohli ho pořádně vysušit, odbahnit, vypucovat, ale ten pobyt ve vodě se teď nějak projevuje. Je to teda jen taková doměnka.....
tak to gratuluju,mám úplně to samý ,jen zadní dveře jsou OK,je mi ale divný ,že když jsem koukal z druhý strany dveří,tak tam je vše OK,jedná se opravdu jen o spodní lemy všech dveří,je tam nadzvednutej lak a semtam takový koláčky a kolem nich ještě menší tečky,jenom pls napiš ,kde máš auto vyrobený?,vytopený to moje určitě nebylo,v takovymto stavu může bejt spousta aster,můj tip je ,že to bude nějaká časově ohraničená technologická chybka či lajdactví při úsporách v nějakym výrobnim závodu, taky jsem koukal do dutin zespodu dveří a je tam vidět docela slušná vrstva vosku již z výroby,tudíž se mi nezdá, že by to rezlo zevnitř.danielG píše:Tak jsem se v pátek rozhodl zajet do oplu s těma mejma 2 puchejřkama, ten druhý jsem ani nemohl najít, proto jsem začal auto pěkně mejt abych ho našel. Hledal jsem důkladně až jsem se zděsil v jakým stavu lak je. Rez je naprosto navšem, jenom snad na zadních dveřích nic. Je to hrozně nenápadný, většinou je to vidět pouze pod určitym úhlem, lehce zvednutý lak bez jiného poškození. V oplu vše nafotili a říkali že tohle jěště neviděli, lemy, všechny 4 dveře.Většinou prý reznou jenom zadní dveře. serviska nic moc tak uvidíme jak se k tomu opel postaví. Prý do 2 týdnů, pak dám vědět jak jsem dopadl.
ASTRA 1.6 16V Twinport
Na vytopení to taky nevypadá, je to r.v. 05, dovoz rakousko, servis německo ( přišlo mi to divný,ale je to kousek od sebe).
Jako výrobce je uvedeno Ruesselheim SRN. všechno je dole pod ochranou lištou a na předních dveřích taky u zrcátek. Fakt je to strašně malý a vůbec to není vidět. Když o tom někomu řeknu tak hledá a nemůže nic najít. Jo to člověk fakt musí na všechny čtyři Zkusím nafotit a dát to sem, jestli to bude na foto vidět
Jako výrobce je uvedeno Ruesselheim SRN. všechno je dole pod ochranou lištou a na předních dveřích taky u zrcátek. Fakt je to strašně malý a vůbec to není vidět. Když o tom někomu řeknu tak hledá a nemůže nic najít. Jo to člověk fakt musí na všechny čtyři Zkusím nafotit a dát to sem, jestli to bude na foto vidět
Opel Astra H Cosmo Caravan 1.7 CDTI 74Kw