No tak nak tu situaci na vychode sleduju a je to slusnej vopruz Tak at to nak zvladneteDeepThroat píše:Já jsem evakuoval auto, lidi a voda je blíž a blíž, dnes v noci nespím
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
No taky to sleduju, v sobotu jedu smer Brno - Vlcnov a pak budu kousek nad Brnem v kempu Olsovec, nebydlite nekdo pobliz abyste dali vedet zda si vzit holiny?
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ty povodně, to je šílený a jsou ted skoro každej rok. No jo, ale když my lidi jsme tak blbý tvorové, že celou zem zabetonujem, tak se nemůžem divit, že se ta voda nemá kam vsakovat, ten zbytek polí to prostě nepojme. A chudáci pak ty lidi, co bydlej blízko řek. Tak pevný nervy!
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
No tak ja som dnes po úspešnej výmene oleja plus filter a ešte pre istotu aj vzduchový nech už to je všetko na poriadku:) Dúfam že dalších štastných 15 tis. km a dosiahnem 160000 km:)
ASTRICKA J 1.7 CDTI 92kW SPORT
Kromě toho, že asi pojedu zítra "tradičně" dát nějakou pomoc do Troubek na přerovsku, což máme blízko.
Tak mám dneska Hčko v servisy, oleje, filtry, geo, klima... a jedno překvápko, zítra to hodím do galerky.
Tak mám dneska Hčko v servisy, oleje, filtry, geo, klima... a jedno překvápko, zítra to hodím do galerky.
Opel Astra H caravan 1.8 103kw
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
VW T5 9míst, 1.9 TDI, - NOVĚ možnost půjčit třeba na dovolenou.
ex: Opel Vivaro 2.5dti
ex: Astra H caravan 1.7cdti
Sherpaski.cz
lyžařská, snowboardová, telemarková škola Hrubá Voda
Skicamp.cz
Private Ski School
Chcibytinstruktor.cz
Ja uz mam odservisovano 2 mesice skoro Na jare a pred dovolenou to chce co panove
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Dneska jsem jel v Brně po lidické a koukali jsme na sebe s nějakým GTC stříbrným SK poznávací značka
už není
v BA som tiez jedno krasne Gtcko OPC videl, spz HE-..., netusim kto to je
Tipl bych, že to GTC na Lidické byl uživatel "gomes"
dneska jsem si byl u romanak pro svoji astru. dostala nový rozvody a já nějaké rady romank je borec max. spokojenost DĚKUJI PANE
1.7 cdti 74 kw