Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Ad. passat: Muze se to stat (vjet do protismeru), to nepopiram, ale uz nedovedu pochopit jak je mozny ze pokracoval dal a navic tak vysokou rychlosti, to popira pud sebezachovy. Doufam ze dostane minimalne dozivotni zakaz rizeni + zaplatit veskerou skodu co udelal...
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
- Reklama
Zavesiť ho do prievanu za ...
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
no to je síla
dneska aby člověk ještě kontroloval na dálnici,jestli nejede něco v protisměru v tom samém pruhu
dneska aby člověk ještě kontroloval na dálnici,jestli nejede něco v protisměru v tom samém pruhu
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
Mňa serie neskutočne u nás na 3 pruhových úsekoch bezdôvodná jazda v prostrednom jazdnom pruhu. Prázdna dialnica idem 140-150 v pravom pruhu a dobehnem debilka čo ide 110 v prostrednom tak ho musím obchádzať cez ľavý pruh a keď na neho zablikám alebo zatrúbim tak sa tvári "čo chceš". Taký idiot dokáže odbočiť do protismeru a ešte sa bude čudovať prečo všetci idú opačne
To neni jen u vás, nejvíc mi to sere v německu (asi proto, že tam mají nejvíc 3proudých dálnic). Bohužel se s těma idiotama nedá nic dělat, snad jen je vytlačit, ale to si zase člověk odře auto a ještě se stane celostátně známým teroristou
Myslíš toho vašeho zeleného anjela
ako pekne si ho nazval
Fakt síla - ale tenhle v protisměru určitě nebyl náhodou, vypadá to jako nějakej hec jak dlouho tam vydrží jet, prostě debil, toho potkat, namístě bych ho zastřelila.
Btw, máte někdo zbrojní průkaz? Já o něm docela vážně uvažuju, v satelitních městečkách kolem Prahy začíná bejt celkem dost nebezpečno, v době krize se noční návštěvy zlodějů v domech zintenzivnili, minulej víkend byli u nás na pozemku, do domu se naštěští nedostali, vybrali jen verandu, včera v noci se vloupali ke strejdovi o 2 km dál, našim sousedům už v noci taky vybílili spodní patro zatímco spali....docela strašidelný.
Btw, máte někdo zbrojní průkaz? Já o něm docela vážně uvažuju, v satelitních městečkách kolem Prahy začíná bejt celkem dost nebezpečno, v době krize se noční návštěvy zlodějů v domech zintenzivnili, minulej víkend byli u nás na pozemku, do domu se naštěští nedostali, vybrali jen verandu, včera v noci se vloupali ke strejdovi o 2 km dál, našim sousedům už v noci taky vybílili spodní patro zatímco spali....docela strašidelný.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Kdyz mas v avataru fotku tveho bydliste tak se nediv
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Ja kdyz jedu do Prahy a vidim ty rado by satelitni mestecka, tak to je asi pro zlodeje jako samoobsluhaTereza píše:Fakt síla - ale tenhle v protisměru určitě nebyl náhodou, vypadá to jako nějakej hec jak dlouho tam vydrží jet, prostě debil, toho potkat, namístě bych ho zastřelila.
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)