Staci si ps zapnout za sebe a muze se jet bez pasuTereza píše:Já si dneska "užívám" poslední den svýho bakalářskýho studia .
Horší než řvaní otevřenejch dveří je octávčino upozorňování, že nemáš zapnutej pás, to prostě nepřestane. Ne, že bych jezdila bez pásu, ale občas, když člověk třeba hledá místo v obrovskejch podzemních garážích, kdy pořád točí volantem vpravo vlevo je ten pás nepříjemnej. Moje Astra naštěstí nekřičí vůbec.
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Prvni Astra G 1.6 74kW, druha Astra H 1.6 77kW a do tretice Astra J 1.4 turbo 103kW;-)
- Reklama
Terko Tobě nekřičí astřička, když nejsi připoutaná? Mě to řve i na přítelkyni, tedy spolujezdce, ale naštěstí až od nějakejch 30km/hod a to v podzemnim parkáči stačí
Moje stará taky řvala a mladá už neřve, asi jde o to jakou si vybereš
souhlas, ale většinou řve mladá i stará, ženský sou všechny stejný
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
Vojto dobře
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Já mám mlaďunkou a ta taky neřve, naštěstí. Pro mě to stejnak nic nemění ať řve nebo ne, takže je dobře, že neřve, když je výjimečně potřeba kousek popojet bez pásů
Jinak jsem dneska tankoval a už nevěřím vlastním očím, kolik za ten litr chcou. Kde se to zastaví
Jinak jsem dneska tankoval a už nevěřím vlastním očím, kolik za ten litr chcou. Kde se to zastaví
To sice jo, ale kdo by takhle šaškoval, když jel celou dobu připoutanej, a ted jen hledá, kde zaparkovat.beavis píše: Staci si ps zapnout za sebe a muze se jet bez pasu
Nekřičí a ani mi to nechybí, jezdim připoutaná, tak co...některý auta řvou i na jiný sedačky no, tuhle se Insignia naštvala, když jsem se vzadu odpoutala , ta to hrotí.pueblo píše:Terko Tobě nekřičí astřička, když nejsi připoutaná? Mě to řve i na přítelkyni, tedy spolujezdce, ale naštěstí až od nějakejch 30km/hod a to v podzemnim parkáči stačí
Ale kluci, já jsem tady taky! Vy máte taky chyby, jen se nedělejte !vojta píše:souhlas, ale většinou řve mladá i stará, ženský sou všechny stejný
Dalik, hrozný, co? Mě už svítí hladový očíčko taky, hádám, že zejtra už začně blikat, když zas objedu půl Prahy, tak se budu muset taky stavit pro phm...ale na ten pohled na stojan se netěšim. Tady u nás je to už za 32 Kč
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
uplny magor a ak to prezije tak by som mu dal dozivotie za umyselne ohrozovanie inych ucastnikov dopravnej premavky
Tak to je sila
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan