Ako ste to vyriešili???Pepino_GH píše:Díky dennymu za opravu klimy, příští týden proběhne ještě jedna "tlaková zkouška" a jestli bude držet, budou ušetřené korunky... Na nějakou dobu..
Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- Reklama
- Oton
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem mohl jet s tátou a romanemk do německa pro tatovo nový gecko.protože svoje efko roztřelil. kdybych věděl že se vrátí ještě dneska tak bych jel.podle fotek krasavice.ovládání na volantu,autoklima,navigace,04 rok .1.6 .jen musí dokoupit bar.displej.ale jinak prostě krasavice.
ja som bol vcera ny vylete v Schlosshoffe. Neboli tam sice kone pod kapotou ale zive. Prisli sme az vecer ale ten zazitok stal za to.
Otone, jak nakonec pořídili? Teda, Roman jezdí pomáhat i za hranice, skvělý!
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Midzi - pěkné fotky, koně jsou
Terko, dobře pořídili, dnes jsem to viděl a musím říct, že dobře vybrali..
Terko, dobře pořídili, dnes jsem to viděl a musím říct, že dobře vybrali..
Ja som bol včera s kamarátom pozrieť jedno auto,zháňa a boli sme mrknúť VW Bora ročník 2004 ...prekrásne auto,v super stave,super výbava,ALE motor 1,4 16 V 75k....neviem čo si od tohoto u VW slubovali ,lebo ten motor patrí do kosačky a nie do Bory ,ktorá určite neni malá...bol som to previezť a ten "výkon" je hrôza....
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Já jsem dneska jela vyměnit notebook a když jsem vyjížděla z parkingu, šíleně jsem se lekla. Ozývali se hrozný klepavý zvuky od předního kola. Tak jsem celá naštvaná vystoupila a šla se kouknout - na kolo se mi nalepil velkej kus nějaký lepenky, a ten mi mlátil o podběh. Uf, závadu jsem odstranila odlepenim toho bordelu a ok. A dokonce i v Praze na Náměstí Jiřího z Poděbrad se dale lehce zaparkovat , jen za krásných 40 Kč za hodinu.
Adriano
No jo, kdo jezdí v 1.9, tak je pak jasný, že se nemůže s 1.4 sžít. Já už jsem zvyklá, ale pro ostatní je to šok.
Adriano
No jo, kdo jezdí v 1.9, tak je pak jasný, že se nemůže s 1.4 sžít. Já už jsem zvyklá, ale pro ostatní je to šok.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
hehe 40 za hodinu to se u nas plati za 2 v centru
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
terezka,trošku nepresne si to napísala, ja jazdím na dvoch autách ...Felicia 1,3 Mpi a na Astre....a kamoš má Astru 1,4 a vôbec to neni lenivé ,ide to krásne,ale 1,4 od VW (nemyslím FSI či TSI) je hrôza
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
Dobrej úlovekTereza píše:na kolo se mi nalepil velkej kus nějaký lepenky, a ten mi mlátil o podběh.
Té Bory je škoda no, já bych to ani tak nezazlíval VW jako původnímu majiteli