![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Zafira 1.9 CDTI / 88kW / 2006
Re: Zafira 1.9 CDTI / 88kW / 2006
Radio bez mp3 ve 21.stoleti to je kus historie ti povim ![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- Reklama
- milan7
- Kontaktovat uživatele:
Miloshi, ty jsi tuším taky upgradoval, jak jsi spokojen s těmi Pioneery a co máš teď vlastně za rádio?
Ja jsem spokojen velmi, puvodni sice hraly taky dobre, posloucham dost tuctuc music a tak si potrpim na silne basy, ktere puvodni repro mely ale vysky uz nestihaly, ted je ten hudebni prednes kvalitnejsi a diky tomu ze mam jine radio misto puvodniho cd30mp3 - nyni cd70 kde je vice voleb nastaveni tak si to udelam jak potrebuju
Ale i s tim cd30 hraly lepe nez puvodni, jen jsem jim musel dat tak tyden na rozehrani![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Smějící se :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Ale i s tim cd30 hraly lepe nez puvodni, jen jsem jim musel dat tak tyden na rozehrani
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Tak prečo sa začali predávať znovu vinylové dosky?milosh píše:Radio bez mp3 ve 21.stoleti to je kus historie ti povim
![Šokovaný :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Zvrácený :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
- milan7
- Kontaktovat uživatele:
Kesi, co si budeme nalhávat, kdyby byla ta OPERA s MP3, tak bych ju asi taky vzal
Však ty víš, o čem mluvím, ne? ![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![Úsměv :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)
![Mrknutí ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
A zase jsme u toho, mam znamyho kterej tvrdi ze pozna audio cd od mp3, no to by clovek musel mit v aute aparaturu za 100litru a jeste stat na miste aby to bylo znat, mp3 jsou super ze dam na cd 10 alb a jedu a nemusim cestou prehazovat placky po 3/4 hodine kdyz mi to album dohraje ![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Ja prehadzovať nemusím ja ich tam mám 6ksmilosh píše:A zase jsme u toho, mam znamyho kterej tvrdi ze pozna audio cd od mp3, no to by clovek musel mit v aute aparaturu za 100litru a jeste stat na miste aby to bylo znat, mp3 jsou super ze dam na cd 10 alb a jedu a nemusim cestou prehazovat placky po 3/4 hodine kdyz mi to album dohraje
![Velmi šťastný :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Pekná len nech slúži.
Měnit CD30 za CD70 nemá moc smysl, protože ty rádia mají stejný výstup. Akorát ta větší volba nastavení. Ale kam se to hrabe na Operu i bez MP3. To se nedá srovnat a to mám obyč repro. A šest CD ti vystačí na 9hodin jízdy, takže mě MP3 vůbec netrápí.
no ja mam len cd30 ale zatial musi stacit, ked raz budu penaaaaze na take veci tak sa vymeni. Aj som ho pozeral na nete ale je problem zohnat v ciernej farbe. Vsade bud seda alebo strieborna. Dokonca som na ebay nasiel s telefonom za 1€ ale zase len sede.