Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
my vytáhli Astru na výlet - rozhledna Libín u Prachatic a lanové centrum Libín, bezva výlet,počasí vyšlo
Astra Caravan Enjoy 1.7 CDTi , 74 kW , Z17DTH
- Reklama
Já sem se akorát vrátila z třídenního výletu po vlastech českých, nebo spíš moravských. Počasí krásný, města a příroda taky (poprvé jsem byla přímo ve vinohradu), autíčko jelo ukázkově, ale Astroušek stál doma v garáži, na výletě byla Octávka. Jen z tý D1 jsem ještě celá vyklepaná, ta silnice je dobrá masáž zad.
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
Tak ja som trávil nedeľu v aute na trati KE - BA - KE.
A dnes som si dal strmene do farby. Zajtra nahodím dosky a dám foto
A dnes som si dal strmene do farby. Zajtra nahodím dosky a dám foto
Astra GTC 1,9 (110kW) No Swirl flaps. No EGR.;F 1,4 Caravan
Já koupil novou baterku, čepičky na ventilky (krásný, černý, plastový za 19,-), vyměnil žárkovku, umyl zevnitř okno. Ještě čekám na půlku gumovýho spojleru na přední nárazník, a budu spokojenej
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Tak ja som v sobotu vylestil astricku. Boli sme na autoumyvarke, napastovali sme sa turtlevaxom, povysavali interier a postriekali sme ho sprejom. Potom som jej este vylestil okienka z vonka aj z vnutra. Vypulirovanu astricku som si neuzil ani den, v nedelu cesta do prahy a po 50km bol komplet okno zasr*ne od musie . Asi sa uz skoncilo to pekne obdobie ked uz nebola zima, svietilo slnko a nelietali musky
dnes som si kupil ostrekovace z Insignie a mozno ich aj stihnem namontovat. Stalo ma to 4,76€. Snad montaz zvladnem aj sam
Midzi odkial si to kupoval? Inak JohnyBA ,ja som na tom podobne,v nedeľu som vyleštil auto a poobede som niekam musiel isť autom - polná cesta po ktorej stále jazdili autá a tak mam auto ako po návšteve Dakaru
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
kupoval som to v MaH na Poliankach, tam ich maju skladom. Este pockam kym mi kamarat nedonesie nejaku specialnu silikonovu palicku presne na taketo veci. Je to nejaka plocha pasovina ci co
To mám od práce tak 500m popíš potom prosím Ťa postup výmeny,potom sa rozhodnem či sa do toho dám tiež
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
tu mas cely postup
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 3&start=40
Ja to asi budem robit v praci, ale keby som to tam nahodou nerobil tak sa zastav, z prace to mas 1,5km
https://www.opel-astra-h.cz/forum/viewto ... 3&start=40
Ja to asi budem robit v praci, ale keby som to tam nahodou nerobil tak sa zastav, z prace to mas 1,5km