Polepy sloupků
Re: Polepy sloupků
Koukni ke mě do podpisu - na str. 1 mam auto bez polepů, na str. 7 s polepama.
- Reklama
Ja nevim ze z tech polepu jste tak hotovi, ja je sice mam ale kdybych je nemel neresim to
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Mě se líbí, že to opticky spojí boční skla. Dával sem polepy zatim na každý auto, tak nechci porušit tradici
Naprostý souhlas. Oproti Astře bez polepů, ta s polepy vypadá mnohem lépe.corsaczek píše:Mě se líbí, že to opticky spojí boční skla.
- DeepThroat
Tak nějak to vypadá.ty už tam ale byly
https://www.opel-astra-h.cz/galerie/
https://www.opel-astra-h.cz/galerie/
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
rozhodne bych to resil jen na svetle barve, na tmave modre napr. to je uplne zbytecne.
SLEDUJ MŮJ OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- DeepThroat
Mám stejný názor, jen jsem chtěl ukázat jak to vypadá.
Kdyby tam nebyly tak to ani neřeším
Kdyby tam nebyly tak to ani neřeším
[b]OPEL Astra Caravan H 1.6 16V H Z16XEP 77 kW / 105 HP (2005)[/b]
Zajímavý, že to všechny tak bere. Mě se to mnohem víc líbí bez polepů, ta světlá barva to právě opticky krásně odděluje, vy všichni chcete zase spojovat .
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Mne sa to teda tiez viac paci bez polepov. Prvy krat v zivote som to videl na feldach a som nechapal preco si to dali nalepit, ci setrili lakom lakyrnici alebo co, ale mali to aj na autach s lepsou vybavou. Potom som si myslel ze to je preto, aby si spinavymi rukami nezababrali dvere . Kazdopadne na lepsich autach (bmw, mercedes, audi...) som si toho nikdy nevsimol
Víš proč sis toho na lepších autech nevšimnul? Protože ty mají černé sloupky automaticky, žádné verze s plechem mezi okny nemají. Takže je to přesně naopak - obyč auta mají sloupky v barvě karoserie, hi-end to má opticky spojené, ne vždy fólií jako u Aster, ale černé jsou.