Hmm, díly objednávají prodejci, technici a skladníci. Pokud mi někdo dodá tažné bez modulu pro REC a řekne nějak to zapoj můžu se akorát rozčilovat že to zase blbě objednali, zapojit to "ala Škoda 105", ale to je tak všechno. Zrovna Astra H, Zafira B a Vectra C a jejich světla ovládaná 5/12 V byly, než si to výrobci uvědomili problém. Origo tažné s instalací bylo drahé, neorigo se dodávalo bez instalace.Mazety píše:montáž elektriky u tažnýho zařízení stylem alá škoda 105, kdyby to nezačalo zlobit tak, že mi zhasínala půlka auta a při zapřaženém přívěsu stále svítící mlhovka na autě, tak bych si toho nikdy nevšiml, samozřejmě na "podruhé" byl doobjednán nějaký modul a vše napravenogemarc píše: Vím že je to už starší příspěvek, ale můžu se tě zeptat co jsme ti provedli, že jsme paka?
A proč jsem na ránu? Tedy jestli to není tajné.
Ono ne vždy se podaří najít, odstranit, pomoct.
Díky za info
Pavel Novák
elektrikář z Autovarsu
btw přijímací technik mi říkal, že to elektrikář nikdy neviděl a nedělal tak to zapojil "natvrdo"
značkový servis není o značce, ale o lidech
Navíc tu tažné montuje halda lidí a zapojit ho také nemusím zrovna já.
Ale tímto se omlouvám, opožděně ale přece.
A ty "lidi" jsou na obou stranách barikády. Občas se člověk musí hodně držet aby po "zákazníkovy" neskočil. Tím nenarážím na tebe