Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
Re: Copak jste dnes vy a vaše Háčko dělali?
vždy auto přijde s olejem, jak myslíš že by ho ve fabrice zkoušeli ten motor a posléze auto? a jak by sjeli z kamionu? v servisu se pak při předprodejní prohlídce kontroluje pouze hladina
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz
- Reklama
Tak astra dostala new baterku Varta silver dynamic 61Ah. Povodna origo sa odporucala za 3 roky
Opel Astra Caravan 1.6 85 kw 2007 Enjoy Plus
Za 3 roky? Wow... Já mám 6ti letou, ještě původní a zdá se v pohodě.
- swabel
- Kontaktovat uživatele:
Nie dnes, ale vcera vecer som cistil a nasledne zaslepil EGR, cez den mi totiz zasvietila kontrolka motora na pristrojovke, vyblikal som si chybovy kod 04005A. Tusil som uz skor, ze prichadza cas EGR-ka, lebo auto malo v nizkych otackach velmi slaby vykon. Selenoid bol zaoxidovany, zhrdzaveny, asi bol zadrety. Praca cca. 1,5 hod. Chybu som vymazal cez OPCOM, auto ide konecne ako ma...
Insignia ST A20DTH OPC Line AT + Chip, VECTRA C CARAVAN Z19DTH AT - ex, VECTRA C GTS Z19DTH AT - ex , Zafira B OPC - ex, Astra H Caravan OPC Line 2 - ex
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
Diagnostika GM MDI, pal. PC, SECURITY CODE, RADIO CODE, info@opel-shop.sk, +421 915850900 OPEL-SHOP.SK
V piatok ked som prisiel na sluzobnom aute zo skoly domov tak som zaparkoval vedla Astricky. A zacal ju trocha skumat. Hral som sa hlavne v servisnom menu a aj tie okna skusal. Otvaral a zatvaral okna klucom niekolko krat. Proste som sa do toho zazral. Na sluzobaku(pruser) nemam central takze zamykam vsetky sam. Co nie je problem kedze vacsinou jazdim aj tak sam.
Ked som sa tak do toho zazral zistil som jednu velku nevyhodu. A to je to ze si na to zvyknete a zabudnete na druhe auto. Neviem ako sa to mohlo stal ale vsetky veci com si z neho zobral(sluzobaka), dokonca aj kluc a zamkol. Od vchodu do panelaka som kontroloval a na dialku zamykal. Ked som stresoval kde mam kluce a jedine co ma napadlo ze som ich nechel v Astre. Bal som sa ci tam rano este bude. No ked som prisiel tak tam bolo, nastastie. Aj kluce som nasiel. Boli presne tam kde som ich nechal. V zamku na dverach. Ani si neviete predstavit ako mi padol kamed zo srdca.
Ked som sa tak do toho zazral zistil som jednu velku nevyhodu. A to je to ze si na to zvyknete a zabudnete na druhe auto. Neviem ako sa to mohlo stal ale vsetky veci com si z neho zobral(sluzobaka), dokonca aj kluc a zamkol. Od vchodu do panelaka som kontroloval a na dialku zamykal. Ked som stresoval kde mam kluce a jedine co ma napadlo ze som ich nechel v Astre. Bal som sa ci tam rano este bude. No ked som prisiel tak tam bolo, nastastie. Aj kluce som nasiel. Boli presne tam kde som ich nechal. V zamku na dverach. Ani si neviete predstavit ako mi padol kamed zo srdca.
- JohnyBA
- Kontaktovat uživatele:
Mne tento rok odisla v zime pri tych fajnovych mrazoch. Mala nieco cez 2 roky. Co som sa docital tak problem nastava vtedy, ked sa baterka vybije, kyselina strati silu a nenabije sa hned. Vtedy sa zacne usadzovat na olovenych platnach nejaky sulfid a vytvori dielektricku vrstvu (cez ktoru uz neprejdu elektrony). Baterku potom aj ked nabijate tak jej to nepomoze, pretoze ta vrstva sa uz neda odstranit. Ja som na to doplatil, nabijal som ju 12 hodin a hustomer kyseliny ukazoval stale nizku hodnotucorsaczek píše:Za 3 roky? Wow... Já mám 6ti letou, ještě původní a zdá se v pohodě.
Westler
A kolik si dal za geometrii? Já o ní taky přemejšlim, z těch děr v silnici mi přijde, že je to trochu vyosený a volant se sám naklání doprava...I když jestli to má vůbec cenu, protože ty díry v silnicích jen tak nezmizí...
A kolik si dal za geometrii? Já o ní taky přemejšlim, z těch děr v silnici mi přijde, že je to trochu vyosený a volant se sám naklání doprava...I když jestli to má vůbec cenu, protože ty díry v silnicích jen tak nezmizí...
Moje holka: Astra H, hatchback, 2006, 1.3 cdti 66 kW
V ramci prohlidky je za 400, mimo prohlidku tusim 600-700. Ale nastvali me, protoze ji udelali spatne, v patek to tam pojedu reklamovat, protoze mi ted auto samo zataci doprava vic nez pred serizenim geometrie
Astra • 1.6 • Enjoy • Easytronic • 2009 • 17"
no geometrie za 400 sama o sobě smrdí
většinou seřídí akorát nějak "podle oka" sbíhavost a pokroutí klíčem pod autem aby to vypadalo jak seřizujou a ty pak máš krásnej pocit že máš seřízenou geometrii
většinou seřídí akorát nějak "podle oka" sbíhavost a pokroutí klíčem pod autem aby to vypadalo jak seřizujou a ty pak máš krásnej pocit že máš seřízenou geometrii
Zprávy pouze emailem na info zavináč doopla.cz