BID dislej. Cteni informaci
Re: BID dislej. Cteni informaci
Tak si to nech aktivovat, uvidíš to a nemusíš si nic představovat
Na BID to funguje stejně dobře jako na jiných displejích, jen to nevypadá tak hezky.

- Reklama
to je pravda ak to bude za celok tak si tam dam vsetko mozne aj nemozne a mozno aj tempomat a uz len potom packu zozeniem
len taka mala asi blba otazka. To ze mu to ukazuje tie vsetky funkcie co nafotil este neznamena ze ma check control vsak?
Na fotkách není Check Control, ten je podstatně srozumitelnější 
Tohle je servisní menu ve kterým nikdo neumí přečíst víc než 1 obrazovku, ale všichni jsme z něj hrozně odvařený.

Tohle je servisní menu ve kterým nikdo neumí přečíst víc než 1 obrazovku, ale všichni jsme z něj hrozně odvařený.
Chlapi dnes som sa dostal konečne aj aj do tohto menu a zaujíma ma jediné ,teplota motora aby som vedel kedy je auto zohriate,resp kedy sa prehrieva...
Takže je to ten obrázok kde je:
Sens
a dole V a T?...to T je ta teplota ktorá ma zaujíma? díky moc....keďže to chýba na palubovke,dúfam že aspoň toto je ono
Takže je to ten obrázok kde je:
Sens
a dole V a T?...to T je ta teplota ktorá ma zaujíma? díky moc....keďže to chýba na palubovke,dúfam že aspoň toto je ono
HONDA CIVIC 1,8 VTEC - 2008
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
EX - Opel Astra H 1,9 CDTI 88KW - rok 2005
Dotaz co znamená u BID v Systému položka: "Ign.Logic ON/OFF" a co se u ní nastavuje.
Další položky v Systému jsou mě již jasné, jako je změna jazyku a měrních jednotek, nebo
seřízení hodin. Děkuji
Další položky v Systému jsou mě již jasné, jako je změna jazyku a měrních jednotek, nebo
seřízení hodin. Děkuji
Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Když je ign. logic on, tak se rádio zapína s nastartováním a vypíná s vytažením klíčku. Když je to off, tak se zapíná / vypíná jen ručně.
Dotaz zda jde u BID také vyrolovat (zjistit) aktuální datum za jízdy, nebo se zobrazuje až po vypnutí klíčku zapalování pouze den v týdnu.
Nikde jsem zatím nic nevyčetl. Děkuji za radu

Astra H Z16XEP HB 10/2006 / Astra F X16SZ HB 5/1993
Mám taky BID a neukazuje mi spodní řádek. V čem je problém? Vadný displej, nebo něco jiného?
Černý kombajn 1.7 CDTI 74 kW